Women Development Boutique is een inspirerende plek voor ambitieuze vrouwelijke professionals. Er is ruimte voor verbinding met jezelf. En de wereld om je heen. Een plek voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei, waar de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf in balans komt. Je kunt bij ons terecht voor intervisie, coaching en trainingen. Ons hoogwaardige aanbod is erop gericht om je te inspireren en te ondersteunen. Zodat je kan leven én werken vanuit jouw innerlijke kracht. En vanuit daar echt verschil kan maken.

 

Onze Development Modules zijn gericht op jouw persoonlijke bewustzijnsgroei. Een skill die je steeds verder kunt ontwikkelen onder begeleiding van onze ervaren trainers. Door er structureel mee aan de slag te gaan, krijg je een meer blijvende balans. Vandaar dat onze Boutique Memberships gericht zijn op duurzame groei en verbinding.

 

Development Modules zijn los af te nemen. Boutique Members krijgen korting op de Modules én genieten van vele extra’s.  

 
BOUTIQUE MEMBERSHIP

Echte verandering. Dat fix je niet zomaar even. Duurzaam groeien, is een proces. Wij geloven in de kracht van verbinding. Met je mannelijke én je vrouwelijke energie. En met de wereld om je heen. En daarom brengen we mensen samen.

 

Vrouwelijke en mannelijke energie

Vrouwelijke en mannelijke energie

Verbindend gezag

Intervisie groep

Intake gesprek

Individuele coaching

Boutique

events

Boutique

talks

English

program