Roept of fluistert er iets in jou dat er iets moet veranderen? Heb je het gevoel dat je meer in beweging wilt komen? Of herken je een van de onderstaande aanleidingen?

—  Ik wil mijn talenten beter benutten

—  Ik wil meer voldoening halen uit wat ik doe

—  Ik wil bewuster keuzes maken

—  Ik wil beter weten wat mijn drijfveer is

—  Ik ervaar stress en wil meer energie in mijn leven brengen

—  Ik ervaar uitdagingen in mijn relatie(s)

—  Ik wil mezelf gelukkiger en zekerder voelen

Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei

Pak de regie terug, herstel je balans en kom in je natuurlijke flow. Als je de signalen negeert, dan kunnen de consequenties zich ontwikkelen van kwaad tot erger. Een groter bewustzijn geeft ieder mens meer zelfvertrouwen, richting, effectiviteit, verbinding, voldoening en geluk. Dit geldt ook voor jou. Er is altijd ruimte voor groei.

 

Persoonlijke groei begint met:

 

—  Het creëren van tijd voor reflectie

—  Nieuwsgierigheid: naar jezelf, je drijfveren, je passie, je patronen en je blokkades

—  De durf om kwetsbaar te zijn

—  Het vertrouwen in het proces

Een professionele coach biedt je een veilige omgeving en de focus op je persoonlijke groei. Dit kan je proces op weg naar een concreet en duurzaam resultaat helpen versnellen.


Speciaal voor jou hebben we een selectie van ervaren en professionele coaches samengesteld. Op basis van je vraag en je behoefte vinden we de  coach die past bij je doel, je persoonlijkheid en je ervaring. Dit gebeurt door middel van een persoonlijke intake. De coaching sessies zijn helemaal op maat gemaakt. Hierdoor krijg je een beter inzicht in jezelf en krijg je de tools om ook naar die inzichten te kunnen gaan handelen.

 

Hieronder vind je een overzicht van de coaches uit ons basis team:

Annemarie Renes - van Asselen

Als coach biedt Annemarie door haar openheid en betrokkenheid de veiligheid om je kwetsbaar op te stellen. Haar positieve energie en warmte maken dat je makkelijker contact kunt maken met de diepere lagen in jezelf. Annemarie helpt je patronen te ontdekken en verbanden te leggen. Vanuit de verbinding met je innerlijke wijsheid kun je versneld grote stappen zetten en je beoogde resultaten behalen. Verrassend genoeg vaak op een andere manier dan je vooraf had bedacht. Annemarie is tevens door haar jarenlange ervaring als manager in het commerciële bedrijfsleven een uitstekende sparringpartner als het gaat om dilemma's op de werkvloer.

Eelco Roovers

Het leven van Ayurvedisch therapeut Eelco Roovers heeft altijd om waarnemen gedraaid. De studie Biologie leerde hem observeren en onderscheiden. En zijn jarenlange carrière als professionele danser deed hem alle nuances en kwaliteiten van het lichaam te ervaren. De Ayurveda bleek uiteindelijk voor hem de perfecte combinatie van die twee waarnemingsvormen: de meetbare waarneming met het diepere gevoel.

 

Als lid van ons team geeft Eelco verschillende trainingen, die hij samen met Annemarie ontwikkelt. ’Elke gewenste verandering begint bij bewustzijnsverandering op persoonlijk niveau. In mijn trainingen leer je volledig in verbinding te komen met jezelf en met je omgeving.’

Leonie van der Burg

Leonie heeft een unieke mix van echtheid, sensitiviteit en zakelijkheid. Ze brengt emotionele verdieping samen met gedragsmatige inzicht en focus op resultaat. Als coach is zij zowel liefdevol als doortastend, waardoor ze samen met jou altijd tot de kern komt waar het echt om gaat. Ze helpt je je eigen wijsheid te vinden, wat zal leiden tot meer levensgeluk en effectiever functioneren, zowel op het werk als privé. Leonie heeft jarenlang commerciële management functies vervuld in het bedrijfsleven en weet als geen ander hoe je invoelend vermogen en resultaatgerichtheid met elkaar kunt combineren. 

Quorry Schiphuis – Sax van der Weijden

In haar bijna dertig jaar lange loopbaan heeft Quorry een grote hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd als coach en trainer.  Uitgangspunt van Quorry is om de rol van het individu in het grotere geheel centraal te stellen. Door haar achtergrond als trainer Verbindend Gezag is zij onze specialist als het gaat om communicatie en het leren handelen vanuit kracht in plaats van macht. 

 

Haar visie: ‘In de kern van het probleem ligt de schoonheid van de oplossing. Hoe complex het probleem ook is waar je voor staat, je veerkracht en talenten bieden de sleutel voor de oplossing. ‘ Quorry weet je niet alleen bewust te maken van je kracht en talenten, maar laat deze ook tot bloei komen. 

 

Wil je jezelf uitdagen, verder groeien en ontdekken waar je allemaal toe in staat bent? Bij onze trainingen en workshops kun je je hart ophalen. Kies uit ons diverse en steeds wisselende aanbod en laat je verrassen.

 

Op basis van onze eigen ervaringen en de behoefte van onze members selecteren we de beste professionals vanuit verrassende hoeken en vragen hen om met ons samen te werken. We ontwikkelen trainingen waar we zelf ook graag aan mee zouden willen doen. Niet goed, geld terug!


Je mag rekenen op een flinke dosis nieuwe inspiratie, prikkelende verdieping, het aanleren van concrete vaardigheden en een bijzondere verbinding met like minded vrouwen. Zo ben je verzekerd van een unieke ervaring die je echt in beweging brengt.

 

Zie hieronder een selectie van onze trainingen. Klik hier voor alle trainingen.

 

Je hebt een coach-vraag, maar wie of wat past bij jou op dit moment en hoe kom je tot een keuze voor het traject dat je wilt gaan volgen? En, ook belangrijk, hoe zorg je ervoor dat je alles wat je leert daadwerkelijk met elkaar verbindt en duurzaam implementeert?
 

Persoonlijke ontwikkeling écht persoonlijk maken is vaak een hele uitdaging. Het is een continu proces dat vraagt om een gedegen aanpak. In een personal plan stel je samen met je coach binnen women development boutique je eigen programma samen. Na de intake wordt jouw persoonlijke traject bepaald op basis van je leerdoel, timing en budget. Het programma bestaat in de basis uit een combinatie van coaching en training(en) en wordt indien nodig of gewenst aangevuld met andere activiteiten uit ons aanbod. Door gebruik te maken van onze diversiteit aan kennis en ervaring kun je veel sneller en effectiever tot inzichten komen en je ontwikkeldoelen bereiken.


Wij bewaken en garanderen de kwaliteit en de diversiteit van het programma, zodat je vol vertrouwen op je eigen persoonlijke ontdekkingsreis kunt gaan.

 

Neem los een training of coaching traject af, of sluit je aan als member.  Kies het pakket dat past bij je behoefte en budget. Als member ben je onderdeel van een inspirerend netwerk en ervaar je vele voordelen zoals professioneel begeleide intervisie en toegang tot bijzondere events en specials. Download de flyer voor een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als je vragen en/of opmerkingen hebt.

 

Founding Member - Judith Lingeman - Special Projects, Novamedia

‘Ik heb me vaak afgevraagd of het bij mij schort aan ambitie, terwijl ik toch maatschappelijk best al het een en ander heb bereikt. De visie van women development boutique is in deze context een openbaring voor me. Je hoeft niet per se naar de top om heel waardevol te zijn. Het gaat ook niet primair om de verdeling mannen en vrouwen aan die top; het gaat om de kwaliteiten die mensen meebrengen en dat de mannelijke en vrouwelijke energie in balans is. Daar drijven succesvolle bedrijven op. Ik heb het voorrecht te werken binnen een organisatie waar dit het geval is. En waar ik dan ook prima tot mijn recht kom.

Annemarie Renes-Van Asselen heeft een heel mooie en professionele omgeving neergezet waar ik steeds waanzinnig getalenteerde, diverse en bijzondere vrouwen ontmoet. Bij women development boutique ervaar ik de waarde om in hun gezelschap twijfels en struggles bij het omhoog houden van alle ballen van het leven in veiligheid – én in kracht – te kunnen delen. Als die twijfels en struggles er mogen zijn in het privé leven én in je werk, dan is de output, het ‘rendement’ zo je wilt, vele malen groter.

Ik kan iedereen aanraden zich aan te sluiten women development boutique. De coaching gesprekken en de intervisie zijn voor mij een eye-opener en hun agenda biedt een scala aan trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er dan ook bijzonder trots op een van de founding members te mogen zijn.’
 

 

Founding Member - Irene Steenwelle - HR Business Partner Global Marketing & Sales


‘Development is key in mijn leven, van essentieel belang. Het is voor mij een prachtige kans om deze levensinstelling binnen women development boutique te kunnen delen met vrouwen die in hun kracht staan en die zich ervan bewust zijn dat we van elkaar kunnen leren. Door onze verschillende achtergronden en diversiteit aan werkomgevingen word ik steeds verrast en geïnspireerd, juist doordat iedereen zo open en eerlijk ervaringen met elkaar durft te delen. Dat is volgens mij de kracht van dit platform.’

'Je hoeft niet per se naar de top om heel waardevol te zijn'

NIEUWSBRIEF
NIEUWSBRIEF