Uitnodiging Boutique Event - 18 maart - Hart voor vrouwen-pagina's-1

Boutique Event: Hart voor vrouwen

Lieve Members & introducees, 

Met veel vreugde nodig ik jullie uit voor een nieuw Boutique Event. Ik ben ontzettend dankbaar dat Emeritus Hoogleraar Cardiologie voor vrouwen, Angela Maas deze avond met ons wil doorbrengen om haar bijzondere verhaal en ontdekkingen met ons te delen en dat WDB member Eveline van Westerop de deuren van haar bedrijf Rijnconsult opent voor ons samenzijn. Ik verheug me erop jullie te verwelkomen!

 

  • Datum: Maandag 18 maart  
  • Tijd: 18.00 – 21.30 uur  
  • Locatie: Rijnconsult, Utrecht 

Special Guest
Angela Maas is Emeritus hoogleraar Cardiologie voor vrouwen. Ze startte haar loopbaan als enige vrouwelijke cardioloog in haar maatschap. Te midden van dit krachtenveld heeft ze, door haar nieuwsierigheid en moed, ontdekt dat het vrouwenhart anders werkt dan het mannenhart. Angela werd er door gegrepen en heeft zich de rest van haar leven toegewijd aan het vrouwenhart. Met haar onderzoek en werk heeft ze een onmiskenbare rol gespeeld in het begrip van de unieke aard van het vrouwenhart. Haar ontdekkingen hebben levens veranderd. Ik ben heel dankbaar dat Angela op deze avond haar levensverhaal en haar baanbrekende ontdekkingen met ons zal delen.

Catering
INKs, onze lieve en geweldige huiscateraar, zal onze smaakpapillen weer verwennen middels een overheerlijk buffet.

Locatie
Eveline van Westerop, WDB member van het eerste uur, verwelkomt ons deze avond bij Rijnconsult. Eveline is organisatie-antropoloog en gekozen algemeen directeur van Rijnconsult Holding; Wat bestaat uit Rijnconsult – Organisatieadviesbureau voor maatschappelijke impact, Jetzt -Young Professionals met realisatiekracht, Rieken&Oomen – Werving & Selectie met focus op diversiteit aan de top. Ze werken vanuit de kracht van verbinding en samenwerking, daarbij richten ze zich op strategie, leiderschapsontwikkeling, en alles wat nodig is om de keten en het netwerk krachtiger te maken. Wat Rijnconsult mede uniek maakt is dat alle medewerkers mede-eigenaar zijn. Eveline zal ons deze avond een kijkje geven in hun visie, missie en cultuur.

 

Members en introducees
Ook deze keer ben je als member van de Boutique Community heel welkom om een introducee mee te nemen. Er is deze avond beperkt plek, dus er geldt een maximum van 1 introducee pp. 


Bijdrage
Voor de organisatie van dit Boutique Event vragen we een bijdrage van €50,– incl btw per persoon. Van deze bijdrage bekostigen we de catering en cadeaus voor gasten.

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen naar Annemarie@womendevelopmentboutique.nl. We hebben voor max 40 deelnemers plek, dus als je zeker wilt zijn van je plekje meld je dan zsm aan.

Ik kijk er, samen met Eveline en Angela, heel erg naar uit om jullie te verwelkomen en samen bijzondere en inspirerende gesprekken te hebben.


Tot 18 maart!

Veel liefs,
Annemarie

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet