Uitnodiging Whatsapp mailing Flyer Julie Munneke

Boutique Event: Journey to Sustainability

Lieve Members & introducees, 

Met veel vreugde nodig ik jullie uit voor een nieuw Boutique Event. Ik ben ontzettend dankbaar dat Julie Munneke haar inspirerende reis als ondernemer met ons wil delen en deze avond met ons wil doorbrengen om haar bijzondere verhaal en ontdekkingen te vertellen. Ik verheug me erop jullie te verwelkomen!

  • Datum: Maandag 24 juni
  • Tijd: 18.00 - 21.30 uur  
  • Locatie: Tiny Library, Weesp

Special Guest
Julie Munneke, al 6 jaar een gewaardeerd member van de WDB community, begon haar carrière bij Ahold als Management Trainee en werkte later als Business Controller. Met een lang gekoesterde wens om voor zichzelf te beginnen, waagde ze ruim 4 jaar geleden de sprong en richtte ze Tiny Library op.

Catering
INKs, onze lieve en geweldige huiscateraar, zal onze smaakpapillen weer verwennen middels een overheerlijk buffet.

Locatie
Het prachtige kantoor van Tiny Library, Nijverheidslaan 9 in Weesp.

Members en introducees
Ook deze keer ben je als member van de Boutique Community heel welkom om een introducee mee te nemen. Er is deze avond beperkt plek, dus er geldt een maximum van 1 introducee pp. 

Bijdrage
Voor de organisatie van dit Boutique Event vragen we een bijdrage van €55,-- incl btw per persoon. Van deze bijdrage bekostigen we de catering en cadeaus voor gasten.

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen naar Annemarie@womendevelopmentboutique.nl. We hebben voor max 40 deelnemers plek, dus als je zeker wilt zijn van je plekje meld je dan zsm aan.

Ik kijk er, samen met Julie, heel erg naar uit om jullie te verwelkomen en samen bijzondere en inspirerende gesprekken te hebben.


Tot 24 juni!

Veel liefs,
Annemarie

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet