Boutique event vrouwenkracht blog

Boutique Event: Vrouwenkracht in Harmonie

Lieve Members & introducees, 

Nu de dagen korter, kouder en natter worden, krijg ik heel veel zin om jullie weer te zien en samen te zijn. Met veel vreugde nodig ik jullie uit voor een nieuw en bijzonder Boutique Event.  Het belooft een heel intieme avond te worden, in het teken van verbinding, reflectie en het vieren van wat er is. De intentie is dat we vanuit warmte en liefde de feestdagen in de glijden.

 

  • Datum: Maandag 18 december  
  • Tijd: 18.00 – 21.30 uur  
  • Locatie: Studio Kalverliefde, Abcoude (in de polder)   

Special Guests
Ik vind het zo leuk om met jullie te delen dat Angéla Kramers en Edith Bustamente de avond met ons door gaan brengen. Voormalig Dolly Dot Angéla heeft haar liefde voor zingen en bewustzijnswerk met Edith samengebracht in hun muziek. Zij maken prachtige, gevoelige liedjes onder de naam SheDid. Ze zingen over hun ervaringen als mens en vrouw, over verbinding met jezelf en elkaar. Ook zij vinden het heel fijn om zo vlak voor de kerst samen te komen en verzorgen deze avond een exclusief en intiem huisconcert. Ze delen hun prachtige liedjes en de persoonlijke verhalen erachter. Ook zullen ze ons uitnodigen onze eigen stem te bevrijden door met hen mee te zingen.

Catering
INKs, onze lieve en geweldige huiscateraar, zal onze smaakpapillen weer verwennen middels een overheerlijk buffet.

Locatie

We doen dat deze keer op de plek waar zoveel inspiratie en transformatie heeft plaatsgevonden tijdens ons Leading from the Inside Out programma: Studio Kalverliefde. Nathalie en Paul openen deze avond hun deuren voor ons. Toeval wil dat het een voormalig stal is. Dat kan niet anders dan een extra speciale energie verzorgen zo vlak voor de kerst ;-).

 

Members en introducees
Ook deze keer ben je als member van de Boutique Community heel welkom om een introducee mee te nemen. Er is deze avond beperkt plek, dus er geldt een maximum van 1 introducee pp. 


Bijdrage
Tot op heden heb ik met liefde de Boutique Events georganiseerd zonder een bijdrage te vragen. Echter, om de kwaliteit te waarborgen, vraag ik vanaf nu een bijdrage aan de kosten van €45,– per persoon, inclusief btw. Deze bijdrage dekt de catering en cadeautjes voor de gasten en hosts. Hartelijk dank voor jullie begrip en steun hierin.

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen naar Annemarie@womendevelopmentboutique.nl. We hebben voor max 40 deelnemers plek, dus als je zeker wilt zijn van je plekje meld je dan zsm aan.

Ik kijk er, samen met Angéla en Edith, heel erg naar uit om jullie te verwelkomen en om samen, in een avond vol warmte en muziek, de liefdevolle kerstsfeer te beleven.

Tot 18 december!

Veel liefs,
Annemarie

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet