Women Development Boutique overstijgt de ‘vrouwen vs. mannen’ discussie en biedt een nieuw perspectief voor vrouwen aan de top. Door te kijken naar vrouwelijke én mannelijke energie in mensen, ontstaat er opeens een kans om met nieuwe tools aan de slag te gaan.

 

Door talentvolle vrouwen in organisaties een Membership van Women Development Boutique aan te bieden, krijgen ze de mogelijkheid om op continue basis aandacht te besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kunnen ze meer vanuit hun kracht gaan werken en leven. En kunnen ze echt het verschil gaan maken. Voor zichzelf. Maar ook zeker voor de organisatie.

 

Women Development Boutique biedt alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor vrouwelijk toptalent onder één dak. Met een Membership bieden we een persoonlijke oplossing in een betrouwbare, onafhankelijke en inspirerende omgeving.  

 

Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken of voor een offerte op maat.

We encourage

change makers

 

Door de combinatie van vele jaren managementervaring in het bedrijfsleven én toegang tot de beste professionals en thought leaders, kunnen we een custom made programma maken voor uiteenlopende vraagstukken.

 

Enkele voorbeelden van uitdagingen waar we bij kunnen helpen:

—  Custom made invulling voor intern diversity/women@ programma

—  Professioneel begeleide intervisie

—  Personal life & business coaching

—  Custom made trainingen voor groepen

—  Key note speech

Wil je graag verkennen wat we voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om te onderzoeken wat mogelijk is.

NIEUWSBRIEF