Meer rust, zelfvertrouwen en voldoening

Onderzoek jouw unieke uitdagingen en krijg de persoonlijke aandacht die je nodig hebt met één-op-één coaching. Een coaching programma bestaat gemiddeld uit zes sessies van twee uur.

Neem de tijd om op jezelf te focussen

Zelfreflectie is essentieel voor verdere groei en ontwikkeling. Of je nu persoonlijke of professionele doelen wilt bereiken, of gewoon meer duidelijkheid wilt krijgen over hoe je een meer bevredigend leven kunt leiden, dan is coaching de perfecte manier om de problemen waarmee je wordt geconfronteerd te onderzoeken en de antwoorden binnenin jezelf te vinden.

Deze begeleide gesprekken bieden je de tijd en ruimte om je te concentreren op jouw behoeften en zorgen. We hanteren een systemische en holistische benadering, wat betekent dat we niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaken onderzoeken. Afhankelijk van wat zinvol is voor jouw specifieke vragen, kunnen we ook familieopstellingen en meditatie in de coachingsessies opnemen. Wat de aanpak ook is, wij vertalen jouw inzichten naar praktische vervolgstappen.

Women development boutique 8

Marleen Jonker

Senior search manager | DPG Media

“Met nul zelfbewustzijn bleef ik maar doorploegen en stond mijn leven geheel in het teken van werk. Ik pauzeerde nooit om na te denken, zelfs niet toen ik succesvol was. En ik bleef me maar afvragen waarom ik niet gelukkig was. Ik had een diep verlangen om een drastische verandering door te voeren, maar ik wist niet hoe. Ik had een partner in crime nodig en die vond ik in Annemarie en de Women’s Development Boutique. Wat een game changer. Mijn leven is nu 180 graden gedraaid. Angst, chaos en onzekerheid hebben plaatsgemaakt voor rust, balans en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Ik zweef weer door het leven, maar wel met beide benen op de grond.”

Women development boutique 6
Persoonlijke coaching

Het gevoel dat er iets moet veranderen

Heb je je het gevoel dat er iets in je leven moet veranderen. Of misschien loop je vast en wil je professionele ondersteuning om een specifiek probleem aan te pakken. Bijvoorbeeld:

  • Je hebt het gevoel dat je niet je volledige potentieel bereikt

  • Je weet niet precies wat je wilt in het leven of wat je drijft

  • Je voelt je ontevreden over je leven of huidige (professionele) situatie;

  • Je vindt het moeilijk om om te gaan met een ingrijpende gebeurtenis in het leven, zoals een huwelijk, zwangerschap, ziekte of het overlijden van een dierbare;

  • Je hebt weinig energie en/of bent overspannen

  • Je worstelt met persoonlijke of professionele relaties.

Meestal ga je in dit soort situaties nog harder werken, je ambities terug schroeven of zelfs doen alsof er niets aan de hand is. Maar het hoeft niet zo te zijn! Een paar coachingsessies doen al wonderen.

CLAUDIA SCHNEIDER

MARKETING CAPABILITY MANAGER ASIA PACIFIC, HEINEKEN

“Ik had het genoegen om regelmatig coachingsessies met Annemarie te hebben toen ik een uitdagende nieuwe rol aannam bij Heineken. Na een diepte-interview hebben we onze doelen voor de coachingsessies bepaald. Elke sessie was anders en Annemarie was zeer empathisch en flexibel. Ze hielp me om mijn uitdagingen gestructureerd aan te pakken en ik ging altijd naar huis met een oplossing of een nieuw perspectief. Ik beveel ten zeerste aan om met haar samen te werken!”

WDB collage coaching

Wat kun je verwachten van onze sessies?

1. Ontdekken

De eerste stap in het coachingstraject is de intake waarbij we jouw specifieke situatie in kaart brengen. Samen onderzoeken we jouw uitdagingen, gewenste resultaten en op welke concrete coachingsvraag(en) we ons richten. Het is ook een kans om elkaar te leren kennen en er zeker van te zijn dat er een klik is voordat we verdergaan in het proces.

2. Voorstel

Na onze intake sessie maken we een voorstel voor het ideale aantal coachingsessies. Als jouw werkgever bijdraagt in de coachingskosten, kun je dit document ter goedkeuring voorleggen voordat we aan de slag gaan.

3. Coaching

Zodra jij je goed voelt bij ons voorstel, kan het echte werk beginnen! In jouw tempo gaan we ontdekken wat er aan de hand is, wat je misschien blokkeert, en hoe je daar beweging in krijgt en vooruit kunt gaan. Afhankelijk van je behoeften en van wat we tegenkomen, gebruiken we verschillende technieken, zoals familieopstellingen, meditatie en visualisatie. Gaandeweg leer je je meer bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en fysieke sensaties en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken.

De coachingssessies vinden plaats over een langere periode, zodat je kunt oefenen en verwerken wat je hebt geleerd en de volgende stappen kunt blijven zetten om je doelen te bereiken.

Annemarie Renes van Asselen, founder van WDB

Je bent in vertrouwde handen

Annemarie richtte de Women Development Boutique op met als doel vrouwen te helpen zich meer bewust te worden van wie ze werkelijk zijn en hen in staat te stellen hun authentieke zelf te worden in hun leiderschapsrollen. Ze gelooft dat ieders ervaringen een plek hebben op de werkvloer, maar dat we er op een effectieve manier mee moeten leren omgaan.

Door niet alleen te denken, maar ook te voelen en die twee samen te laten werken. Door verbinding te maken met onszelf én met elkaar. Door ook bij weerstand die verbinding op te blijven zoeken. Daar schuilt de potentie in die we zo hard nodig hebben.

Annemarie heeft een MSc in International Business. Ze is gediplomeerd coach, ademcoach, yogadocent en familie- en organisatieopsteller. Haar unieke gevoel voor intuïtie stelt haar in staat om diep contact te maken met anderen en hen te motiveren om hun volledige potentieel te bereiken. Tegelijkertijd stelt haar systemische manier van denken en werken haar in staat om het grote geheel te zien en hoe verschillende elementen met elkaar verbonden zijn.

Aan het begin van haar carrière leidden haar vaardigheden haar naar managementfuncties bij Fortune 500-bedrijven zoals Google, Heineken en Versatel. De afgelopen tien jaar heeft ze haar talenten gebruikt als leiderschapscoach, waarbij ze individuen helpt om uitdagende situaties het hoofd en hart te bieden, hun innerlijke kracht te ontdekken en uit te groeien tot de leiders die we nu zo hard nodig hebben: leiders die voorgaan in het herdefiniëren van succes.

Women development boutique - Annemarie Renes van Asselen

Praktische informatie

Informatie

Opbouw:

  • Intake. We bespreken samen de onderwerpen waar je tegen aan loopt en stellen doelen voor de coaching.
  • Doelen en planning. Op basis van de intake ontvang je van mij een overzicht van wat we besproken hebben in de intake met een planning van de coaching sessies.
  • Coaching sessies gemiddeld twee uur per keer

De coachingssessies vinden plaats over een langere periode, zodat je kunt oefenen en verwerken wat je hebt geleerd en de volgende stappen kunt blijven zetten om je doelen te bereiken. 

Stuur een mail voor meer informatie & offerte voor dit coaching programma.

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Leading from the inside out, tijdens ons unieke leiderschapsprogramma ontdek je in een kleine intieme groep hoe je kunt denken en handelen vanuit je authentieke zelf -- op het werk, thuis en daarbuiten. Je leert hoe je met minder inspanning betere resultaten, meer bevredigende relaties en meer geluk kunt ervaren. Elke editie van het programma heeft een maximum van acht deelnemers.

Met wie we samenwerken

De WomenDevelopment Boutique werkt samen met vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. Dit zijn enkele voorbeelden van bedrijven waar onze deelnemers werkzaam zijn:

logo's

Als je op zoek bent naar soortgelijke leiderschapsprogramma's die in-company gehouden kunnen worden, en die openstaan voor zowel mannen als vrouwen, bezoek dan onze partnerorganisatie; het Center for Inclusive Leadership.

Join us!

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij Women’s Development Boutique.
Neem contact met ons op, deel je verhaal en ontdek hoe we kunnen samenwerken.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven