The world you see is created by what you focus on

FUNDAMENTALS

Iedereen heeft toegang tot vrouwelijke én mannelijke energie. Want die zit in ons allemaal. Toch leven we in een maatschappij die gedomineerd wordt door mannelijke energie. Presteren, doelgericht leven en feitelijke kennis als basis. Hierdoor komt onze vrouwelijke energie vaak in de verdrukking. Onze intuïtieve wijsheid, oog voor verbinding en duurzaamheid en het stellen van de juiste prioriteiten. Deze Module herstelt de balans tussen deze twee energieën. Zodat je vanuit je ware kracht, anderen kunt inspireren en écht een verschil kan maken.

Fundamentals module
 

Voldoening ervaren. Je  zelfverzekerd voelen in je werk en je dagelijkse leven. Vrijheid ervaren om te doen wat je écht belangrijk vindt. Leren vertrouwen op je intuïtie. En veerkracht ontwikkelen die je nodig hebt als je weerstand tegenkomt. Hoe bereik je dat?

 

Door je denken met je voelen te verbinden. En daar is niets zweverigs aan. Breek los van je vaste gewoonten. Leer hoe je innerlijk leiderschap kunt ervaren door je eigen proces te volgen. Hoe je op elke gewenst moment, zelf de weg terug kunt vinden naar vrijheid, voldoening en vertrouwen. En meer leert bereiken door minder te doen.

 

Dat is de basis van onze Module Vrouwelijke en Mannelijke Energie.

 

Ervaar hoe de mannelijke en vrouwelijke energie zich in jou manifesteert en wat dit betekent. Op het moment dat je zelf in controle bent over die energieën, zal je merken dat het eenvoudiger is om  een krachtige positie in te nemen in je eigen leven.

 

Het vinden van een balans tussen beide energieën is niet alleen van belang voor ons persoonlijke geluk en succes. Ook de grote maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, vragen door hun complexiteit om een andere toolkit dan we tot nu toe hebben gebruikt. Juist door meer ruimte te geven aan onze vrouwelijke leiderschapskwaliteiten kunnen we het verschil maken.

 

Coach Annemarie Van Asselen (founder Women Development Boutique) en ayurvedisch therapeut Eelco Roovers begeleiden je met praktische en toepasbare oefeningen. Ze maken het feitelijk én voelbaar hoe je de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie kunt vinden in jezelf. Het resultaat: je ervaart niet alleen meer contact met jezelf en je omgeving. Je leeft en werkt ook doelgerichter en met meer focus.

 

Aansluitend op de Fundamentals Module kun je ook de Intensive Module volgen. Voor verdere verdieping in je proces.

Zie hieronder alle praktische informatie. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. 

Data:

NB: De Fundamentals Module bestaat uit 2 losse dagen, waarvan je de data zelf kunt kiezen. 


Fundamentals dag 1

Maandag 11.03.19 

Dinsdag 14.05.19

Donderdag 05.09.19

Maandag 04.11.19 

 

Fundamentals dag 2

Dinsdag 02.04.19

Dinsdag 25.07.19

Dinsdag 01.10.19

Dinsdag 10.12.19

Tijd:

09:00 - 17:30 uur

Locatie:

Achterbos 28-30

Vinkeveen

Kosten:

Non Members 1095,- excl. BTW

Members 995,- excl. BTW

Voor eten en drinken wordt gezorgd

NIEUWSBRIEF