Het gaat niet om vrouwen en mannen, maar om vrouwelijke en mannelijke energie in mensen

PHILOSOPHY

‘Het is tijd om de discussie over ‘vrouwen aan de top’ vanuit een ander perspectief te voeren. Het gaat volgens mij niet over mannen en vrouwen, maar om vrouwelijke en mannelijke energie. Beide energieën hebben we allemaal in ons, of je nou een man of een vrouw bent. Zowel in de maatschappij als in onszelf is er een dominantie van de mannelijke energie. Voor ons geluk en succes is het van belang dat we de vrouwelijke en mannelijke energie in balans gaan brengen. Te beginnen bij onszelf en daarmee in onze organisaties en onze maatschappij.’

Annemarie Renes - van Asselen

Founder women development boutique  

WAT WE DOEN

Als ambitieuze, gepassioneerde vrouwelijke professional wil je leven en werken vanuit je kracht, ongeacht je leeftijd, je achtergrond, je functie of de sector waarin je werkt. Nieuwsgierigheid, openheid en tijd voor reflectie zijn daarbij voorwaarden voor persoonlijke groei en daarmee voor geluk en succes. En het is de ingang naar een betere balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Als je die balans in jezelf kunt vinden, kun je van daaruit je omgeving meenemen.


Women development boutique is een platform voor jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Je kunt bij ons terecht voor intervisie, coaching en trainingen. Ons hoogwaardige aanbod is erop gericht om je te inspireren en je te ondersteunen, zodat je kan leven en werken vanuit jouw innerlijke kracht. Dit alles in het inspirerende gezelschap van like minded en getalenteerde vrouwen, vanuit alle mogelijke windrichtingen en sectoren.

Je bent van harte welkom op een van onze Rise & Shine kennismakingsbijeenkomsten

Vind de life & business coach die past bij jou

Onze coaches helpen je bij het samenstellen van je  persoonlijke coaching- en trainingsprogramma

Waarborg tijd & ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei in gezelschap van inspirerende vrouwen  

Laat je inspireren en kom in beweging door onze bijzondere en diverse collectie trainingen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

MEER WETEN?

Waarom richten we ons specifiek op vrouwen? Wat is onze visie op bewustzijnsgroei en coaching? Wat is de waarde van een membership? Founder Annemarie geeft in onze serie FAQ-films antwoord op deze en andere vaak gestelde antwoorden.