Individueel Coaching Traject

In 15 weken meer zelfvertrouwen, energie en voldoening

Een individueel coaching traject, bestaande uit 6 sessies van elk 2 uur. Voor als je dieper in wil graag op een persoonlijk vraagstuk en de veiligheid en de aandacht van een 1-op-1 benadering wenst.

Individueel Coaching Traject

In 15 weken meer zelfvertrouwen, energie en voldoening

Een individueel coaching traject, bestaande uit 6 sessies van elk 2 uur. Voor als je dieper in wil graag op een persoonlijk vraagstuk en de veiligheid en de aandacht van een 1-op-1 benadering wenst.

Ontwikkel de veerkracht om effectief om te gaan met de voor jou uitdagende situatie(s), zowel op je werk als thuis. Ontdek én bereik wat je wilt op jouw eigen manier én in verbinding met anderen. Ervaar rust, zelfvertrouwen en voldoening.

Tijd voor jezelf

Er is alle tijd om in te gaan op wat jou bezig houdt. Ik luister naar je, geef je een veilige plek en de begeleiding om helderheid te krijgen over wat er écht speelt, welke vraag dat oplevert, wat je wilt en wat je concreet kunt doen om dat te bereiken.

Tot de kern

We kijken niet naar het symptoom, maar gaan aan de slag met de oorzaak. De holistische en systemische aanpak brengt jou een wezenlijke verlichting die als vanzelf voor je zal werken.

Praktisch

Je inzichten vertalen we altijd naar kleine praktische stappen die je, zowel op je werk als thuis, in de praktijk kan brengen. Zo krijg je niet alleen een inzicht, maar kom je zonder te veel moeite ook echt in beweging en krijg je de resultaten die je wenst.

marleen jonker

Marleen Jonker

Senior Search Manger | DPG Media

"Met mijn verstand op nul bleef ik doorrennen, zonder ooit stil te staan. Zelfs niet bij successen. Verstand (én gevoel) op nul en me laten leven door mijn werk. En me ondertussen blijven afvragen waarom ik niet helemaal gelukkig was. Ik had het diepe verlangen om het roer om te gooien, maar had geen idee hoe. Ik had een partner in crime nodig en vond die in Women Development Boutique. Wat een game changer. Ik ervoer hoe fijn het is om even uit het hoofd te komen en contact te maken met wat er echt in mijn lichaam speelde. Ik leerde de strenge stemmen in mijn hoofd plaats te laten maken voor een zachtere liefdevolle stem. En ik werd gesterkt door de kracht van kwetsbaarheid. Met als kers op de taart: ik heb zoveel prachtige, sterke, slimme vrouwen ontmoet. Uit elk verhaal van de wdb-members heb ik wel iets kunnen halen en meegenomen in mijn eigen reis, hoe verschillend we allemaal ook zijn. Ik kan wel stellen dat mijn leven 180 graden is gedraaid. Onrust, chaos en onzekerheid hebben plaatsgemaakt voor rust, balans en een flinke dosis zelfvertrouwen. Ik fladder weer door het leven, maar dit keer wel beide benen op de grond. Ik ben wdb enorm dankbaar voor dat eerste stapje, de mooie inzichten en ware levenslessen."

Roept of fluistert er iets?

Roept of fluistert er iets in jou dat er iets moet veranderen? Heb je het gevoel dat je meer in beweging wilt komen? Of herken je één van de volgende aanleidingen?​

 • Je hebt het idee dat je talent niet helemaal benut wordt

 • Je haalt te weinig voldoening uit wat je doet

 • Je weet niet zo goed wat je wilt en wat je drijft

 • Je ervaart stress en/of hebt veel te weinig energie

 • Je ervaart uitdagingen in je relaties (zakelijk en/of privé)

 • Een onverwachte gebeurtenis, zoals een zwangerschap, trouwen, ziekte, overlijden, ontslag, reorganisatie en/of een faillissement, maakt je aan het wankelen

Als onbewuste reactie hierop ga je misschien wel nog harder werken, schroef je je ambities terug, of gooi je het bijltje erbij neer.

boutique members
boutique development members overleg

Het kán anders

Tijdens het coaching traject ontdek je hoe je (weer) de regie voert over je eigen leven. Je ontdekt wat je wilt en wat je energie geeft. Je maakt verbinding met de rust en het zelfvertrouwen om, ongeacht de weerstand die je tegenkomt, de regie te voeren over je handelen en voor elkaar te krijgen wat je wilt. Je voelt je toegerust om verantwoordelijkheid te nemen in alle rollen die je vervult. Je weet hoe je anderen effectief aanspreekt op het nemen van hun verantwoordelijkheid, hoe het is om echt samen te werken. Je voelt je verbonden met én gezien door de mensen die belangrijk voor je zijn, zowel thuis als op je werk. Je haalt voldoening uit je werk en je relaties en blijft groeien (als professional en als mens). Je voelt je gelukkig, ondanks en misschien juist ook wel dankzij de uitdagingen die het leven onvermijdelijk voor je in petto heeft.

Ontdek wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt

In een coaching traject gaan we door de volgende fases:

Fase 1: Scan

We brengen jouw situatie in kaart. Waar loop je tegenaan en hoe zou je het anders willen/ wat is het door jou gewenste resultaat? Wat speelt er op alle relevante vlakken in jouw leven en welke concrete coachvraag levert dat op?

Fase 2: Onderzoeken

In alle rust pellen we je verhaal af totdat er helder is wat er écht speelt. Wat triggert je? Wat denk je? Wat voel je? Wat zegt dat jou? Vanuit deze helderheid krijg je zicht op wat je wel en niet wilt en wat je zakelijk en privé blokkeert om dat te realiseren.

Fase 3: Blokkades helen

Wat vertellen je blokkades over wat je nodig hebt? Door ze te omarmen in plaats van ze te bevechten krijg je meer ruimte en zelfvertrouwen en zie je als vanzelf nieuwe mogelijkheden.

Fase 4: Ontdekken

Met een nieuwe bril kijken we samen naar hoe je voor elkaar kunt krijgen wat je wilt. Wat kun je zelf doen? Welke anderen heb je nodig? Welke kleine stappen ga je zetten?

Fase 5: Doen

Je gaat aan de slag met je inzichten en maakt stappen. In de praktijk doe je nieuwe ontdekkingen die je helpen bij je volgende stappen.

Fase 6: Discipline en volharding

Aken en Rome zijn niet in één dag gebouwd. Iets wezenlijks voor elkaar krijgen kost tijd en moeite. Ook laat het zich niet voorspellen hoe je proces zal verlopen. De coachingsessies zijn over een langere periode verspreid, zodat we kunnen werken met wat je onderweg tegenkomt, jij focus en vertrouwen houdt én je doel ook echt behaalt. 

Fase 7: Waarderen en genieten

Om groei te integreren, is het belangrijk erkenning te geven aan waar je al bent, te waarderen wat je ervoor gedaan hebt en er bewust van te genieten. Dit is een actieve stap die wezenlijk bijdraagt aan je groei en het ervaren van geluk.

Deze fases zijn enerzijds op elkaar volgend en anderzijds zullen we gedurende het traject ook heen en weer reizen tussen de verschillende stappen.

Nienke

manager Medialab productie

Ik heb leren vertrouwen op mezelf en op wat er is. Ik heb geleerd om echt verbinding te maken met mezelf om vanuit daar groei te kunnen realiseren. Ik herken mijn patronen beter en weet nu ook beter hoe ik die kan doorbreken. Alles vanuit een vertrouwen op en in mezelf, Ik beveel WDB aan: Zeker, als je open en eerlijk naar jezelf kan kijken."

Nienke

manager Medialab productie

Ik heb leren vertrouwen op mezelf en op wat er is. Ik heb geleerd om echt verbinding te maken met mezelf om vanuit daar groei te kunnen realiseren. Ik herken mijn patronen beter en weet nu ook beter hoe ik die kan doorbreken. Alles vanuit een vertrouwen op en in mezelf, Ik beveel WDB aan: Zeker, als je open en eerlijk naar jezelf kan kijken."

Je krijgt:

 • 6 x 1-op- 1 coaching sessies van elk 2 uur

 • Een veilige setting waar alles wat er bij jou speelt er mag zijn

 • Professionele begeleiding in jouw bewustzijnsproces

 • Een bewustzijnsmodel dat een overzichtelijke plattegrond biedt van je innerlijke systeem: denken, voelen, lichaamsvoelen, emoties, overlevingsmechanismen

 • Een handleiding voor het bewustzinsmodel dat je helpt navigeren in je innerlijke systeem: hoe kom ik van macht naar kracht, van mijn overlevingsmechanisme naar mijn authentieke kracht

 • Tools om effectief leiding te geven en te communiceren

 • Reflectieformulier

 • Toegang tot exclusieve WDB community:

  • Live Boutique events met andere WDB members en inspirerende gasten
  • een online omgeving met tips, inspiratie, oefeningen en een netwerk van inspirerende vrouwen

wat krijg je
Annemarie

Over Annemarie

Annemarie is bedrijfskundige. Ze heeft jarenlange ervaring in strategische rollen in het bedrijfsleven bij onder andere Google, Heineken en Tele2. Ze bestudeert haar hele leven (via uiteenlopende ingangen) op allerlei manieren bewustzijn en (persoonlijk) leiderschap.

Naast Master in International Business Studies, is ze geregistreerd coach, yogateacher en familieopsteller. Ze hanteert een systemische en holistische aanpak voor groei en streeft naar een open, transparante samenwerking. Annemarie is gedreven om je de begeleiding te geven die je helemaal op jezelf laat vertrouwen en je maximaal tot je recht laat komen.

In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 200 vrouwen begeleidt: van ZZP’ers tot ondernemers, van high potentials tot MT-leden van corporates tot boardmembers.

Ook draagt ze bij aan veranderprocessen als keynote speaker, panel-lid en moderator.

claudia schneider

Claudia Schneider

Marketing Capability Manager HEINEKEN Asia Pacific region

"I had the pleasure to have regular coaching sessions with Annemarie in the course of 2017-2019 when I took a new career challenge at the Heineken company. After an in-depth interview where Annemarie first let me download my thoughts and articulate my objectives of coaching, we defined goals of our work which we approached step by step. Every session had its own character & Annemarie showed not only a high degree of empathy but also maximum flexibility to the required situation. Bringing a concrete example with me to each coaching session helped me to work through the challenge in a structured approach & always let me go home with a solution or a new perspective! I felt refreshed & encouraged in my way of doing things and learned how to approach challenges in the most personal way. I would recommend to every woman (& man) to work with Annemarie - a highly professional as well as an incredible woman to reach out to!"

Durf in jezelf te investeren

Coaching traject

6 sessies van 2 uur € 2.370,-- excl btw

Niet passend? geld terug!
Levert het niet op wat je gehoopt had? Heb je toch de energie en de aandacht niet om het te doen op de manier zoals je had gewild? Dat kan gebeuren. Soms is het gewoon niet de juiste tijd, de juiste plek, en/of de juiste persoon. Je kunt op elk gewenst moment uitstappen en krijgt je het geld van de nog resterende bijeenkomsten terug. Je kunt er ook voor kiezen de sessies te pauzeren en ze op een later tijdstip alsnog te volgen.

Margreet Blaas

Margreet Blaas

Manager Finance & Operations bij DDJ Media

"Ik stond voor een verandering en eigenlijk wist ik dit zelf niet. Of ik wist het wel, maar wilde het niet zien. Annemarie heeft mij geholpen de pijnlijke emoties die bij het loslaten en in het diepe stappen opkwamen, te leren ervaren. Ik heb geleerd hoe ik deze emoties echt kan ervaren en voelen, om ze te verteren, zoals Annemarie dit zo doeltreffend zegt. Dit geeft ruimte voor heel veel andere mooie dingen en om zonder angst en verdriet de volgende stap te zetten.
Annemarie kan door het stellen van hele kleine vragen, prachtige inzichten naar boven te krijgen. Op een hele fijne rustige manier ben je heel hard aan het werk aan jezelf. Haar mooie denkgoed over de vrouwelijke energie verheldert ze en hiermee ontvang je handvatten om je emoties te voelen en je gedachten op waarde te schatten en om daarmee voor jezelf de juiste route uit te stippelen. Nu een halfjaar later, ontvang ik nog steeds iedere dag RUIMTE voor mooie dingen."

Bernadette Deitmers

Bernadette Deitmers

trainer & coach, Savvy Training

"De aanleiding om deel te nemen was de spanning die ik ervaarde binnen een werkrelatie. Ik heb goed naar mijn emoties kunnen kijken, ik snap beter waarom ik ze heb en ben daardoor anders naar de situatie gaan kijken en wist weer wat mijn vervolgstappen moesten zijn. Mijn collega zit nu in het rouwproces. Het verschil dat ik heb gemerkt is dat ik het vorig jaar al heb gehad en afgerond. Ik beveel WDB aan omdat vrouwen hier de op hun afgestemde begeleiding kunnen vinden en daardoor hun persoonlijke groei een boost kunnen geven."

Stefanie van Rootselaar

Stefanie van Rootselaar

Teamlead Communications at KLM Royal Dutch Airlines

"Werken met Annemarie heeft mij zoveel perspectief gegeven, en me op diverse vlakken veel gebracht! Ik ging op dat moment door een moeilijke tijd in mijn privéleven, waarin ik te maken had met het verwerken van (aankomend) verlies. Annemarie heeft mij echt geholpen om daar mee om te gaan en om mij staande te houden – ook in relatie tot werk – gedurende deze moeilijke tijd. Mijn werk is voor mij altijd heel belangrijk (geweest) en dat is ook zo gebleven, maar het perspectief ‘geef je gevoelens de ruimte, zodat je ook ruimte creëert om je werk te kunnen doen’ en ‘de tent stort niet in als je tijdelijk wat meer verantwoordelijkheid geeft aan anderen’ heeft mij enorm geholpen. Ik denk ook echt dat ik gegroeid ben als mens door dit perspectief. Ik ben van nature doelgericht, resultaatgericht en direct. Door de gesprekken ben ik gaan inzien dat ik óók veel vrouwelijke energie bezit (verbinden, luisteren) en er eens mee zou kunnen experimenteren om die energie in sommige situaties meer tot uiting te laten komen. Dat heb ik daarna in de praktijk gebracht, met positief resultaat! Ik snap mijn eigen gedrag  en mijn neigingen beter en ben me bewuster van wanneer en waarom ik dat gedrag vertoon. Zodat ik er, desgewenst, bewust voor kan kiezen iets ander te doen, om beter mijn doel te bereiken.
Eerlijk gezegd, stelde Annemarie mij best vaak vragen waarvan ik dacht: ‘weet ik veel’ of ‘nooit over nagedacht’ of ‘geen idee wat ik hier mee moet’. Dat vond ik af en toe best lastig. Door die lastige vragen, werd ik ‘gedwongen’ om na te denken over dingen waar ik nooit bij stilsta, moest ik out of my comfort zone. En dat was zo goed voor mij! Al met al, heb ik heel veel over mijzelf geleerd: bewustwording van mijn gedrag, neigingen, hoe mijn gedrag andere mensen en situaties beïnvloedt, hoe ik dat gedrag kan aanpassen om mijn doel te bereiken, dat soms op standje 95% gaan (in plaats van 110%) anderen de ruimte geeft om zichzelf (meer) te laten zien. En, lief zijn voor mezelf. Een beter mens en een betere leidinggevende ben ik geworden. Dank je wel, Annemarie!"

Scroll naar top