Develop a good relationship with all qualities in yourself

INTENSIVE

Iedereen heeft toegang tot vrouwelijke én mannelijke energie. Want die zit in ons allemaal. Toch leven we in een maatschappij die gedomineerd wordt door mannelijke energie. Presteren, doelgericht leven en feitelijke kennis als basis. Hierdoor komt onze vrouwelijke energie vaak in de verdrukking. Onze intuïtieve wijsheid, oog voor verbinding en duurzaamheid en het stellen van de juiste prioriteiten. Deze Module herstelt de balans tussen deze twee energieën. Zodat je vanuit je ware kracht, anderen kunt inspireren en écht een verschil kan maken.

Intensive module
 

In de Fundamentals Module hebben we ons gericht op de bewustwording van onze innerlijke vrouwelijke en mannelijke energie. Hierdoor heb concreet leren herkennen en erkennen welke obstakels je weerhouden om in je natuurlijke flow te komen. En als je het ziet, dan kun je er wat aan doen - of zoals Cruijff het zo mooi zei: ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt.’

​ ​

Coach Annemarie Renes- Van Asselen (founder Women Development Boutique) en ayurvedisch therapeut Eelco Roovers begeleiden je bij deze verdieping.

​​

Deze Module gaat er over welke emoties jou tot nu toe in de weg hebben gestaan om je innerlijk leiderschap te ervaren. We gaan ons richten op onze natuurlijke flow: hoe kun je daarmee contact maken? Wat kunnen we concreet doen om oude ingesleten patronen te doorbreken.

Naast het theoretische kader en de oefeningen, gaan we aan de slag met je persoonlijke casus. Hierdoor kun je aan de hand van een concreet voorbeeld ervaren, hoe je meer in verbinding kunt komen te staan met jouw innerlijk leiderschap.

In deze Module maken we gebruik van speelse werkvormen. Ons doel is om je niet alleen nieuwe kennis, maar ook nieuwe ervaringen te laten opdoen. Vanwege het fysieke aspect van sommige oefeningen is het aan te raden om comfortabel zittende kleding aan te trekken.

Zie hieronder alle praktische informatie. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. 

Data:

Donderdag 16.05.19 en Vrijdag 17.05.19

Donderdag 28.11.19 en Vrijdag 29.11.19

Tijd:

09:00 - 17:30 uur

Locatie:

Achterbos 28-30

Vinkeveen

Kosten:

Non Members 1095,- excl. BTW

Members 995,- excl. BTW

Voor eten en drinken wordt gezorgd

NIEUWSBRIEF