'Surround yourself with people who enrich your life'

Tijdens Intervisie kom je met een groep vrouwen samen, om te sparren over zaken die je bezighouden. Zowel zakelijk als persoonlijk. Intervisie kan gaan over morele dilemma’s op de werkvloer, tot privé-vraagstukken. En van twijfels over loopbaankeuzes tot de behoefte aan oprechte feedback op jouw manier van handelen. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar. Want elke groep wordt met zorg door ons samengesteld.

 

We luisteren naar elkaar. Zonder te oordelen en zonder de situaties op je eigen manier te interpreteren. We delen verhalen. En vertellen elkaar wat het verhaal van de ander met ons doet en waar het resoneert. Zodat we samen tot nieuwe inzichten komen. Intervisie werkt verbindend, omdat je ontdekt dat anderen op hun eigen manier tegen dezelfde dingen aanlopen. Door dit met elkaar te kunnen delen in een niet alledaagse en veilige setting, ontstaat een diepe connectie. Je staat er niet alleen in. En zeker niet alleen voor. Met elkaar komen we  tot manieren om weerstand om te zetten naar iets wat wel werkt. Voor jou en de mensen om je heen.

 

Een getrainde professional begeleidt de sessies. De nadruk ligt op geheimhouding, persoonlijke verantwoordelijkheid en leren. Deelnemers spreken vanuit eigen ervaring, zodat jij je eigen conclusies kunt trekken over hoe verder te handelen. Op basis van een intake dragen we er zorg voor dat je geplaatst wordt in de juiste mix van vrouwen. We dragen er ook zorg voor dat er geen tegenstrijdige belangen zijn aan tafel.

 

​Interesse in Intervisie? Of heb je nog vragen? We helpen of adviseren je graag.

Data:

De data worden onderling afgestemd zodra een groep compleet is

Start eerstvolgende groep:

Neem contact op voor meer informatie

Tijd:

09:00 - 13:00 uur of

13.00 - 17.00 uur

Locatie:

Achterbos 28-30

Vinkeveen

Kosten:

Non Members 1.200,- excl. BTW

Members 1.100,- excl. BTW

NIEUWSBRIEF