WELKOM

Op zoek naar een geschikte locatie voor je vergadering, brainstorm, workshop of event? Wil je even weg uit die "stads-bubbel'? En beginnen die eeuwige hutjes op de hei je de keel uit te hangen?

 

Rust, ruimte en water. Dat vind je in onze mooie villa, beschut gelegen in Vinkeveen. Hier word je echt even weggehaald uit je dagelijkse routine en vind je de inspiratie die je zoekt.

 

Onze villa geeft een welkom gevoel met haar rustieke rieten dak, grote tuin vol bloemen en planten en de mooie ligging aan het water. Bij binnenkomst zorgt de luxueuze maar huiselijke sfeer dat je je direct ontspannen voelt. De moderne styling is erop gericht jou de gewenste focus te geven, waardoor nieuwe inzichten en ideeën bijna als vanzelf ontstaan.

 

De indeling van de villa maakt dat je in afzondering kunt werken (alleen of in duo’s) maar ook in grotere groepen kunt overleggen. Bij presentaties kun je gebruik maken van de aanwezige flatscreen en audio-installatie of de good old flip-over. 

 

Als je catering wilt bestellen of een event wilt organiseren, dan hebben we daar een aantal (op maat gemaakte) arrangementen voor. Onze riante keuken is overigens van alle gemakken voorzien, dus indien gewenst kun je jezelf culinair gezien helemaal uitleven. Wat betreft servies en glaswerk zijn we ingesteld op grote groepen (tot +/- 30 personen).

 

Als bonus bieden we je een heerlijke tuin met diverse zitjes en een theehuis aan het water, waar je de dag in alle ontspanning kunt afsluiten. Je kunt zelfs even een baantje trekken: het water is privé-terrein, dit geeft je rust en privacy. De aanlegsteiger heeft ruimte voor meerdere boten, je kunt dus ook een tochtje maken over de Vinkeveense Plassen.

 

Overnachten is mogelijk voor maximaal acht personen: in de vier werkkamers op de bovenverdieping staan tweepersoonsbedden. De twee badkamers hebben elk zowel een douche als bad. Hard werken was nog nooit zo ontspannend!

SPECIFICATIES

Doeleinden

Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Teambuilding, Coaching, Meerdaagse met Overnachting

 

Locatie

Achterbos 28-30, Vinkeveen (Utrecht)

 

Oppervlakte pand

330 m2

Oppervlakte grond

1490 m2, incl. eigen water en aanlegsteiger

Indeling pand

8 Ruimtes (waarvan 4 werk-/slaapkamers), 2 badkamers, 3 toiletten en theehuis aan het water

 

Geschikt voor

1 - 30 personen

Vervoer

Voldoende parkeergelegenheid, tevens bereikbaar per boot of watertaxi

 

Stijl

Design/Modern, Landelijk

Apparatuur

Wi-Fi binnen en buiten, flatscreen voor presentaties, audio-installatie 

Capaciteit villa

Staande opstelling max. 30 personen

Vergaderopstelling max. 2 x 10 personen

Theateropstelling max. 30 personen

Theehuis

1 - 6 personen

Break-out ruimte

1 - 4 personen

LIGGING EN KAART

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend en de villa heeft eigen parkeergelegenheid voor kleine groepen. Voor grote groepen kan tevens gebruik worden gemaakt van de parkeerplaats verderop in de straat tegen betaling van  € 5,- per dag(deel). Ook met het openbaar vervoer is de locatie bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 1 kilometer afstand.

KOSTEN

Het huren van de gehele villa is inclusief woonkeuken, serre, eetkamer, zitkamer, 4 werk-/slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, theehuis, tuin en terrassen.

Huur

Halve dag 

Hele dag

Hele dag + 1 overnachting

Schoonmaakkosten

Halve dag

Hele dag

Hele dag + 1 overnachting

Members van women development boutique krijgen tijdelijk 20% korting op de huurprijs (exclusief catering en overige bijkomende kosten). 

€ 750,- (excl. BTW)

€ 1.500,- (excl. BTW)

€ 2.000,- (excl. BTW)

€ 50,- (excl. BTW)

€ 100,- (excl. BTW)

€ 250,- (excl. BTW)

CATERING

Naast onderstaande mogelijkheden kun je ook genieten van een lekker ontbijt of uitgebreid diner. Dit wordt op aanvraag geregeld, overleg daarom gerust even met ons!

 

Koffie-arrangement - € 15,00 p.p.

Koffie, thee, cappuccino, espresso, latte macchiato, water en frisdrank (Spa Rood, Cola en Cola Light) voor een hele dag.

 

Lunch - € 15,00 p.p.

De inhoud van de lunch wordt in overleg bepaald.

 

Vergaderbreak - € 7,50 p.p.

Gezonde en lekkere snacks, o.a. fruit, Tony Chocolonely, noten, cherry tomaatjes, koekjes.

   

Borrelarrangement (1 à 1,5 uur) - € 10,00 p.p.

Bier, bier 0.0, droge witte wijn, rode wijn, Spa Rood, Cola en Cola-Light.

 

Borrelhapjes - € 5,00 p.p.

Gezouten noten, kaas, chips en olijven.

 

Host:

Halve dag € 100,-

Hele dag € 200,-

EXTRA'S

Teambuilding

Op aanvraag

 

Coaching

Op aanvraag

 

Activiteiten

Naast het prachtige uitzicht biedt de omgeving tal van recreatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan varen (op het meer of naar de Amsterdamse grachten), zwemmen en picknicken. Ook is dit een schitterend groen gebied voor een wandel- of fietstocht.

CONTACT

We verwelkomen je graag in onze villa! Voor reserveringen of meer informatie:

Myrthe Stevens 

myrthe@womendevelopmentboutique.nl

00 31 6 24 10 64 21