MASTERCLASSES

Vergroot je zelfbewustzijn met verdiepende masterclasses

Neem deel aan onze inspirerende masterclasses en workshops om nieuwe inzichten, vaardigheden en tools op te doen ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Zoom in op relevante methoden en tools

Tijdens deze themasessies gaan we dieper in op specifieke methoden, onderwerpen en/of tools die te maken hebben met leiderschap en zelfbewustzijn. De professionele trainers bestaan uit het kernteam van WDB, evenals gasttrainers die ons meenemen op een reis in hun vakgebied.

Wat kunnen onze masterclasses jou helpen bereiken?

favicon

Versterk je veerkracht

Terwijl we specifieke onderwerpen onderzoeken, leer je meer over wie je bent en wat je nodig hebt, en ontwikkel je de veerkracht om in alle situaties vanuit je authentieke zelf te handelen - zelfs als je weerstand ervaart.

favicon

Breid je vaardigheden uit

Vergroot je bewustzijn vanuit verschillende invalshoeken door nieuwe inzichten en perspectieven te ontdekken. Met deskundige begeleiding breidt je jouw toolset en vocabulaire uit om jezelf te ondersteunen in jouw leiderschapspositie en daarbuiten.

favicon

Ontdek je flow

Met meer veerkracht en de juiste tools ervaar je vaker synchroniciteit, vergroot je je creativiteit en kies je een meer inclusieve, duurzame aanpak bij alles wat je doet.

Lieke Spapens

DIRECTEUR/EIGENAAR BROMPTON ROAD

“Aan de ene kant was ik op zoek naar meer diepgang en een innerlijke reis. Anderzijds had ik ook behoefte aan concrete leiderschapstools. Bij WDB heb ik dat allemaal gevonden. Wat mij zo enthousiast maakt zijn de andere deelnemers, het veilige en open gevoel van de sessies en de unieke sfeer die je krijgt als je omringd bent door andere vrouwen. Ik handel nu vanuit een plaats van verbinding en behaal betere resultaten met minder inspanning.”

Hoe weet je of masterclasses iets voor jou zijn?

Masterclasses zijn voor iedereen die meer wil leren over een specifiek onderwerp gerelateerd aan zelfbewustzijn en leiderschap, ongeacht waar je je bevindt in je persoonlijke reis. Hier zijn een paar redenen waarom je wellicht een masterclass zou willen volgen:

  • je wilt wat je hebt geleerd in ons leiderschapsprogramma of intervisies verdiepen en aanvullen;

  • je wilt verbonden blijven met de WDB-community;

  • je bent net aan je persoonlijk leiderschaps reis begonnen en wilt op een toegankelijke manier ervaren waar WDB voor staat;

  • Je bent gewoon nieuwsgierig naar een van de onderwerpen die onze masterclasses aan bod komt.

We verwelkomen je graag bij een van onze masterclasses. Bekijk hieronder de komende sessies!

women in leadership 1

Antoinette Oeberius Kapteijn

OWNER, BRUMBY CONTENT & CO

“Bij WDB ontmoet ik gelijkgestemde zielen. Het is een veilige omgeving waar ik de diepgang vind die ik zoek, maar waar ook alle ruimte is voor plezier, humor en relativering. Ik kan nu milder zijn voor mezelf en anderen, en heb minder snel een oordeel. De begeleiding en inhoud zijn van topkwaliteit en er is een mooie mix van deelnemers van alle leeftijden. Het is heel inspirerend en voelt altijd als thuiskomen.”

Schrijf je in voor onze aankomende masterclasses

Binnenkort volgen masterclasses over het ontdekken van je purpose,, onderhandelingen en de wijsheid van je lichaam. We zijn altijd  bezig met het ontwikkelen van nieuwe inspiratie en lessen om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de meest nuttige onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Op de hoogte blijven van de nieuwste masterclasses zodra deze bekend zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer leren en ontdekken?

Blijf leren bij ons en meld je aan voor een masterclass!

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven