‘Great things are small things, brought together’

Echte verandering. Dat fix je niet zomaar even. Duurzaam groeien, is een proces. Wij geloven in de kracht van verbinding. Met je mannelijke én je vrouwelijke energie. En met de wereld om je heen. En daarom brengen we mensen samen. Als Boutique Member ervaar je de voordelen van een netwerk van gelijkgestemden. Daarnaast ervaar je letterlijk voordeel in de vorm van Membership korting op intervisie, coaching en trainingen. Ons hoogwaardige aanbod is erop gericht om je te inspireren en te ondersteunen. Zodat je kan leven en werken vanuit jouw innerlijke kracht. Dit alles in het inspirerende gezelschap van getalenteerde top vrouwen, vanuit alle mogelijke windrichtingen en sectoren.

 

Verzeker tijd en rust voor jezelf en je persoonlijke groei en word member van Women Development Boutique.

Waar bestaat een Boutique Membership uit? 

- 3x per jaar een uitnodiging voor onze Boutique Talks | Deel je ideeën en ervaringen met andere Members in een ontspannen setting.

- 4x per jaar Boutique Events | Verrijkende avonden met inspirerende sprekers. Voor en door Members en specialisten.

- Korting op al onze Development Modules. Intervisie, coaching en trainingen.

- 2x vrijkaartjes voor een introducee op de Boutique Event of Boutique Talks.

Kosten:

395,- excl. BTW per jaar​

Er zijn voorwaarden verbonden aan het membership van Women Development Boutique, zodat vrouwen met ambitie zich hier kunnen ontwikkelen vanuit gedeelde waarden. 

 

- Binnen je eerste membership jaar neem je minimaal 1 development module af. Tijdens deze modules zet je je ontwikkelingsvraagstuk(ken) in beweging. 

- Voorafgaand aan membership vindt een intake sessie plaats á 1,5 uur (€ 150,- excl. BTW). Zo kunnen wij jou beter gidsen binnen Women Development Boutique en haal jij het meeste uit jouw membership. 

Schrijf je middels onderstaand formulier in voor een membership

 
 
NIEUWSBRIEF