Ben je op zoek naar een betrouwbare plek om te groeien en om je uitdagingen te delen? Wil je leren van andere topvrouwen uit diverse beroepsgroepen? Zoek je ervaren en verrassende professionals om je te inspireren en je te begeleiden bij persoonlijke vraagstukken en uitdagingen? Herken je jezelf in onze visie? Welkom bij women development boutique!

 

Verzeker tijd voor reflectie

We weten als geen ander hoe kostbaar je tijd is, maar vooral ook dat tijd voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling altijd onder aan je to do lijst verdwijnt. En dat terwijl het een randvoorwaarde is om gelukkig en succesvol te leven. Verzeker tijd en rust voor jezelf en voor je persoonlijke groei en word member van women development boutique.

Intervisie als basis

De basis van dit membership wordt gevormd door intervisie, die sector-, bedrijfs- en functieoverstijgend is. In een hand picked gezelschap van 6 tot 8 vrouwen, die net als jij inspirerend en getalenteerd zijn, heb je 4 keer per jaar een professioneel begeleide intervisiesessie. Met hen kom je versneld tot nieuwe inzichten en leg je een betrouwbare basis voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Leer met, door en van elkaar. Juist door de diverse achtergronden zullen jullie elkaar inspireren en verrijken.


Naar gelang je behoefte en budget kun je je pakket aanvullen met extra coaching sessies, de aangeboden trainingen, events en specials.

 

Wat ontstaat er als je op gezette tijden met 6 tot 8 andere vrouwen met verschillende functies en uit verschillende sectoren kennis en inzicht deelt? Als je samen kan sparren over vraagstukken die spelen in je werk en leven? Het bundelen van jullie krachten en de synergie die dit oplevert zal een verrijking zijn voor de persoonlijke en zakelijke groei van elk van de vrouwen.

 

De intervisie binnen women development boutique is opgezet om te beantwoorden aan jouw unieke behoefte en is erop gericht om je een nieuw niveau van succes en relevantie te laten bereiken. Daarom wordt elke groep met zorg door ons samengesteld.

Het delen van ervaringen inspireert en zet in beweging

Werkwijze

Heb jij behoefte om je kennis en kunde te vergroten aangaande een specifieke situatie of gebeurtenis? Intervisie is erg geschikt als je wilt leren van andere vrouwen. Jouw eigen mening toetsen aan anderen levert je een schat aan kennis en inzichten op. De lessons learned en de valkuilen die zij met je delen neem je mee terug naar huis en/of je werkplek.

 

De grote meerwaarde van intervisie ligt besloten in het feit dat de gesprekken, die plaatsvinden op basis van gelijkwaardigheid van jou en de andere deelnemers, uitnodigen tot discussies over bepaalde onderwerpen waardoor je zaken vanuit verschillende standpunten leert bekijken. Van morele dilemma’s op de werkvloer tot privé-vraagstukken, van twijfels over loopbaankeuzes tot de behoefte aan oprechte feedback op jouw manier van handelen. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar.  

 

Een getrainde professional begeleidt de sessies. De nadruk ligt op geheimhouding, persoonlijke verantwoordelijkheid en leren. Deelnemers geven geen advies. Ze spreken vanuit eigen ervaring, zodat je je eigen conclusies kunt trekken over hoe verder te handelen.


Op basis van een intake dragen we er zorg voor dat je geplaatst wordt met het juiste aantal en de juiste mix van vrouwen. We dragen er ook zorg voor dat er geen tegenstrijdige belangen zijn aan tafel.

 

Als member van women development boutique krijg je toegang tot onze collectie exclusieve events en specials, samengesteld om jou te ondersteunen nog meer vanuit je eigen kracht te werken en daarmee het verschil te maken in jouw business, de maatschappij en je persoonlijke leven. Je talent, je motivatie en je persoonlijkheid hebben je al zo ver gebracht, laat women development boutique je ondersteunen in het bereiken van het volgende level!


Binnenkort meer informatie over de events van women development boutique.

 

Intervisie


Met een maandelijkse bijdrage voor het membership verzeker jij jezelf van vier professioneel begeleide intervisie momenten per jaar, zodat je weet dat je betrouwbare rugdekking hebt op de momenten dat je dit nodig hebt.

 

Invite only


We hanteren selectiecriteria. Niet om buiten te sluiten, maar om ervoor te zorgen dat we jou de kwaliteit en de ervaringen kunnen bieden die jij nodig hebt.
 

Betrouwbaar


Door jouw membership verzeker je jezelf van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze coaches en trainers zijn van topklasse en gaan vertrouwelijk en respectvol om met jou en je behoeften. Want persoonlijke ontwikkeling is natuurlijk alleen mogelijk als je de omstandigheden krijgt waarbinnen je je kwetsbaar kunt opstellen.

 

Inspirerend en motiverend


Je inspiratie haal je zowel uit de basisintervisie als uit het aanvullende aanbod van women development boutique. We denken buiten de gebaande paden en zoeken naar verrassende invalshoeken. Hierbij gaan we uit van ons holistische perspectief op persoonlijke ontwikkeling. Alle activiteiten zorgen er altijd voor dat je niet alleen nieuwe kennis in je opneemt en bijzondere ervaringen opdoet, maar dat je ook in beweging komt door direct toepasbare inzichten, handvatten en technieken.

Hoe meer aandacht je besteedt aan je eigen ontwikkeling, des te meer je voor een ander kunt betekenen

Exclusieve events


Tijdens members only events zullen we je verrassen met leading sprekers, bijzondere belevingen en bruisende inspiratie.  

 

Like minded vrouwen


Het membership brengt jou in contact met andere ambitieuze en gepassioneerde vrouwen, met academisch werk- en denkniveau en vanuit allerlei disciplines en functies. Alle members zijn verschillend qua achtergrond, maar hebben gemeen wie ze in essentie zijn: ze zijn nieuwsgierig, open, ambitieus en hebben de drive om het goede te doen, voor zichzelf en voor de ander.
 

Exclusieve aanbiedingen

Speciaal voor onze members maken we deals en gaan we op zoek naar interessante aanbiedingen, om je te kunnen verrassen met een klein of groot gebaar. Want wie houdt er nu niet van cadeautjes?

 

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie en/of als je geïnteresseerd bent om member te worden.

NIEUWSBRIEF
NIEUWSBRIEF