Boutique Talks | Annemarie in gesprek met Anne de Graaf" Voor mij is het een voortdurende balancing act: verbinden, maar wel blijven staan en ergens voor staan. En dan helpt mij dat ik van tevoren heel goed weet hoe ik daarmee aan de slag wil en wat ik uiteindelijk heel graag zou willen".


Anne de Graaf was tot voor kort werkzaam bij Buitenlandse Zaken. Namens Nederlands leidde zij de onderhandelingen voor de meerjaren begroting van de EU. Ook is Anne fellow bij het De Witt Institute for Advanced Negotiations. In deze Boutique Talks neemt ze ons mee in haar belevingswereld. In een nieuwe reeks video's en podcasts ga ik in gesprek met inspirerende vrouwen over hun werk, wat hen drijft, waar ze tegen aanlopen, hoe ze ermee omgaan en wat ze ervan leren. Door te delen hoop ik samen met jou als kijker/luisteraar meer inzicht te krijgen in vrouwelijke en mannelijke energie en hoe die twee hand in hand gaan om voldoening te ervaren en tot effectieve resultaten te komen.


Voor de podcast versie luister via Spotify: https://open.spotify.com/episode/4smlBA57X4HoJ7UQcUjPdo?si=rXtcDbMJRM6lAVtYXr-9Kg #rolmodel #inclusion #verbinding #verbindendgezaginleiderschap #wetenwatjewil #voorbereiding #inspiratie #bewustzijn #persoonlijkleiderschap #effectiviteit #intelligence #wisdominbusiness #zeflvertrouwen Update: inmiddels heeft Anne een nieuwe baan en is zij werkzaam als Global Manager Public Affairs bij Heineken.

0 keer bekeken