Boutique Talks | Annemarie in gesprek met Jacobine Lotgering


"Op het moment dat ik opsta en ik ga met een knoop in mijn maag naar mijn werk, dan ga ik meteen na "Wat maakt dat ik deze knoop heb?". Heeft het te maken met iets waarin ik mezelf moet ontwikkelen of heeft het te maken met iets waar ik dreig bij mezelf weg te gaan? Dat gesprek ga ik dan met mezelf aan en dan maak ik 1 van de 2 keuzes en dan doe ik daar wat mee". Jacobine Lotgering is Global Director Marketing Capabilities bij Heineken. In gesprek met mij vertelt ze over wat haar drijft in haar werk. Ze deelt openhartig wat ze tegen komt op de werkvloer en hoe ze daarmee omgaat. Jacobine deelt met ons hoe ze haar gevoel inzet in haar dagelijkse werk en wat ze ontdekte door dat te doen. In een nieuwe reeks video's en podcasts ga ik in gesprek met inspirerende vrouwen over hun werk, wat hen drijft, waar ze tegen aanlopen, hoe ze ermee omgaan en wat ze ervan leren. Door te delen hoop ik samen met jou als kijker/luisteraar meer inzicht te krijgen in vrouwelijke en mannelijke energie en hoe die twee hand in hand gaan om voldoening te ervaren en tot effectieve resultaten te komen. Voor het hele gesprek met Jacobine klik op de video of luister de podcast versie via Spotify (zoeken op women development boutique).

#rolmodel #inclusion #verbinding #verbindendgezaginleiderschap #zelfreflectie #voelen #erkennen #uitspreken #veerkracht #effectiviteit #kleinestappen

0 keer bekeken