‘Dare to reach your

goals and stay

true to your values’

10.04 | 29.10

Worstel jij ook wel eens met de vraag hoe je anderen mee kunt krijgen zonder autoritair te zijn? Hoe je gezag kunt hebben, zonder te handelen vanuit macht. Met name op het moment dat anderen niet meewerken aan het realiseren van doelen? Sommige leidinggevenden geven het op, anderen binden de strijd aan en raken teleurgesteld. Hoe neem je de positie in van leidinggevende, vanuit de overtuiging dat iedereen ertoe doet? En hoe maak je daarbij gebruik van je eigen (vrouwelijke) capaciteiten?

​Tijdens deze 4,5 -daagse training krijg je antwoord op al deze vragen.  

Verbindend Gezag maakt je bewust van hoe je leiding kunt geven vanuit kracht, in plaats van macht. En hoe je om kunt gaan met de vele paradoxen die leiderschap kent. Hierdoor kan en durf je jouw eigen positie in te nemen. En dit ook uit te dragen naar je omgeving. Je zult merken dat zowel jij als de mensen om je heen beter communiceren en samenwerken, waardoor de gewenste resultaten kunnen worden bereikt. Ook zul je in je privéleven merken dat je met meer waardigheid en met een groter bewustzijn in relaties staat.

​Programma

 

In deze training staan Quorry Schiphuis - Sax van der Weijden en Annemarie Renes - van Asselen (founder Women Development Boutique) stil bij de gewijzigde grondslagen van gezag, en het antwoord daarop voor de praktijk van leidinggevenden. Verbindend Gezag® is gebaseerd op het denkkader van psycholoog Haim Omer, die gebruik maakt van de ideeën over het geweldloos verzet van m.n. Mahatma Gandhi en Martin Luther King.

Aan de hand van de pijlers van Verbindend Gezag® reflecteren we op de manier waarop jij als leidinggevende optreedt. Hoe ga je nu te werk? Wat is het effect? Wat kun je toevoegen aan jouw manier van leidinggeven? En hoe kun je leiden vanuit je eigen kracht?

Tenslotte krijg je de gelegenheid om je nieuwe inzichten in de praktijk te brengen, door te oefenen met een acteur als gesprekspartner.

Doordat deze training op meerdere dagen plaatsvindt, heb je de tijd en ruimte om je nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en hier vervolgens op te reflecteren. Dit zorgt voor een waardevolle verdieping en verinnerlijking van het Verbindend Gezag in je werk en in je dagelijks leven.

Zie hieronder alle praktische informatie. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. 

Data:

Woensdag 10.04.19 | Dag 1

Dinsdag 07.05.19 | Dag 2

Dinsdag 04.06.19 | Dag 3

Maandag 24.06.19 | Dag 4

Woensdag 11.09.19 | Dag 5, halve dag

Dinsdag 29.10.19 | Dag 1

Donderdag 14.11.19 | Dag 2

Dinsdag 17.12.19 | Dag 3

Dinsdag 14.01.20 | Dag 4

Eerste week februari 2020 | Dag 5, halve dag

Tijd:

09:00 - 17:00 uur

Locatie:

Achterbos 28-30

Vinkeveen

Kosten:

Non Members 2.500,- excl. BTW

Members 2.250,- excl. BTW

Voor eten en drinken wordt gezorgd

NIEUWSBRIEF