Women Development Boutique is een plek waar vrouwelijke professionals samen komen. Voor verbinding en groei. Met intervisie, training en coaching brengen we vrouwelijke en mannelijk energie in mensen weer in balans. En door middel van onze Memberships, brengen we krachtige gelijkgestemde vrouwen samen. Zodat ze elkaar verder kunnen brengen. En inspireren. Om te groeien, te ontdekken wie ze werkelijk zijn, wat ze tot nu toe belemmert en daardoor écht een verschil te maken.
 

Women Development Boutique is opgericht door Annemarie Renes- Van Asselen. Na dertien jaar ervaring in diverse management functies bij corporates als Google en Heineken, besloot Annemarie om een nieuwe weg in te slaan. Met Women Development Boutique wil ze boven de discussie van ‘mannen versus vrouwen aan de top’ uitstijgen. En het liever hebben over mannelijke en vrouwelijke energie in mensen. Want dat is waar het werkelijk om draait. Als die in balans is, dan sta je in verbinding met jezelf. En vanuit daar kun je echt een verschil maken. Voor jezelf. Je organisatie. En het grotere geheel.

 

Als coach biedt Annemarie door haar openheid en betrokkenheid de veiligheid om je kwetsbaar op te stellen. Haar positieve energie en warmte maken dat je makkelijker contact kunt maken met de diepere lagen in jezelf. Annemarie helpt je patronen te ontdekken en verbanden te leggen. Vanuit de verbinding met je innerlijke wijsheid kun je versneld grote stappen zetten en je beoogde resultaten behalen. Verrassend genoeg vaak op een andere manier dan je vooraf had bedacht. Door haar jarenlange ervaring als manager in het commerciële bedrijfsleven is ze tevens een uitstekende sparringpartner als het gaat om dilemma's op de werkvloer.

 

We werken samen met een netwerk van ervaren trainers, coaches en andere professionals met zeer uiteenlopende expertise, die onze visie als gemene deler hebben. We geloven in de kracht van diversiteit en zoeken altijd naar een onconventionele mix van kennis en expertise. Ons netwerk groeit, verandert en verbetert continu op basis van ervaring en feedback. Daarnaast blijven wij op zoek naar de beste inzichten, vernieuwende ervaringen en dus ook naar meer professionals om ons aanbod mee te verrijken.

Heb je ideeën over een mogelijke samenwerking, aarzel dan niet en neem contact met ons op.


Ons team bestaat onder andere uit:

Annemarie

Renes - van Asselen

Founder, Intervisie begeleider, Coach, Trainer

Emma

Westermann

 

Documentairemaker,

Schrijver

Quorry Schiphuis -

Sax van der Weijden

 

Intervisie begeleider,

Coach, Trainer

Eelco

Roovers

 

Ayurvedisch therapeut, Trainer

The Green House

Leonoor Verplanken

Design, Fotografie

The Green House 

Brechtje Baars

Design