INTERVISIE

Ontdek de kracht van verbinding

Waar jij ook in wilt groeien: zet de volgende stap in je ontwikkeling samen met een kleine groep vrouwelijke managers en ondernemers of in een groep young professionals onder begeleiding van een professionele en ervaren coach in ons intervisieprogramma.

Echte verbinding en persoonlijke groei

In het leven lopen we allemaal tegen uitdagingen aan, ongeacht waar we ons bevinden in ons leven en onze loopbaan. Of we nu aan het begin staan, er middenin zitten, of de laatste stappen zetten, er dienen zich altijd thema's en situaties aan waar we mee worstelen. Er ontstaan vragen als: "Wat is mijn volgende stap?" of "Hoe vul ik mijn rol effectief in?" of "Hoe ga ik om met mijn kind, als ik zie dat hij/zij steun nodig heeft?". Andere keren zijn het meer emotionele vraagstukken, zoals: "Ik voel me al een tijdje niet echt gelukkig, maar waarom?" Of wellicht verlang je naar verdieping in je relatie(s), maar weet je niet hoe je dat aanpakt. En dan zijn er nog de meer spirituele overpeinzingen: "Past deze baan wel bij mij?" of "Wat is mijn levensdoel?".

Ons intervisieprogramma biedt een unieke gelegenheid om samen te komen met andere vrouwelijke managers en ondernemers die net als jij tegen dit soort dingen aanlopen. Onder begeleiding van een ervaren coach/trainer gaan we hier met elkaar mee aan de slag. Gezamenlijk duiken we in de kern van onze vraagstukken en ontdekken we wat we werkelijk willen en hoe we dat effectief bereiken. In deze bijzondere setting verdiepen we niet alleen praktische vaardigheden, maar werken we ook samen aan het helen van diepgewortelde blokkades. We werken systemisch, dus oa met familie opstellingen en ademwerk, maar ook praktisch. Zo oefenen we onderweg de essentiële communicatievaardigheden om samen betere resultaten te behalen. Tijdens dit programma maken we een gezamenlijke reis, waarbij we tussen de bijeenkomsten door de opgedane kennis, ieder op onze eigen manier, in de praktijk brengen. In de volgende sessie reflecteren we hier samen op en gaan we verder met leren.

Wat bereik je met ons intervisieprogramma?

favicon

Helderheid

De vragen van de deelnemers zijn altijd ons vertrekpunt. Elk lid van de intervisiegroep krijgt de tijd en ruimte om haar ervaringen en specifieke vraag in te brengen en te verkennen. Door samenwerking met andere deelnemers en doelgerichte interventies van de begeleider ontstaat er helderheid over de situatie, de doelen en wat de effectieve stappen zijn om dat te bereiken. 

favicon

Verbinding

Doordat we samen uitdagingen en gevoelens  delen, ontdekken we keer op keer weer dat we als mensen meer op elkaar lijken dan verschillen. We ontdekken hoe je vanuit compassie effectief omgaat met verschillen en wrijving. Dit leidt niet alleen tot een diepere verbinding met onszelf, maar ook met de intervisiegroep en met alle mensen om ons heen.

favicon

Zelfvertrouwen

In deze vertrouwelijke en ondersteunende setting krijgen we niet alleen helderheid over onze vraagstukken, maar herontdekken we ook een dieper zelfvertrouwen. Deze vernieuwde innerlijke kracht nemen we mee in de praktijk, waardoor we zelfverzekerdere keuzes maken en moeitelozer tot resultaten komen. 

Lot Frijling

FOUNDER & EIGENAAR, YELLOW CONCEPTS

“Wat zo waardevol is aan de WDB is dat ik al mijn ervaringen en ups en downs als ondernemer met anderen kan delen. En het is zo'n leuke, inspirerende en diverse groep. Het voelt als een veilige basis waar ik altijd op terug kan vallen, en ik heb nu veel meer zelfvertrouwen. Het is echt een cadeau aan mezelf.”

Eveline van Westerop

DIRECTOR, RIJNCONSULT

“Wdb helpt me een stap verder. WDB geeft me verdieping en en de ruimte voor reflectie met gelijkgestemde vrouwen in alle openheid. Ik neem steviger mijn plek in."

Ons intervisieprogramma is iets voor jou als je:

  • betere resultaten wilt behalen in je werk en/of thuis;

  • meer regie wilt hebben over je werk-privé balans

  • relaties wilt verbeteren. met de belangrijke mensen in jouw leven

  • bewustere beslissingen wilt nemen in je leven en leiderschapsrol(len)

  • inspiratie en steun zoekt van andere vrouwelijke managers en ondernemers die zich ook richten op hun persoonlijke- én leiderschapsontwikkeling;

  • het Leading from the Inside Out-programma hebt voltooid en het geleerde wilt onderhouden en versterken.

Women development boutique 2

Verzeker tijd voor reflectie

Informatie

Praktische informatie


In een groep 6 deelnemers kom je 4x per jaar (of meer wanneer gewenst), onder professionele begeleiding van een ervaren coach, bij elkaar. De sessies zijn er helemaal op ingericht je te ondersteunen in het moeitelozer zetten van volgende stappen in je leven en je carrière.

De vrouwen die bij Women Development Boutique komen voor hun persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling kunnen elkaar buiten de intervisiegroepen om ook ontmoeten tijdens de Boutique Events, Boutique sessies en de Boutique Retreat. Dus naast je intervisiegroep zijn er andere momenten met andere inspirerende vrouwen waarop je tijd kunt maken voor zelf reflectie en bewustzijnsgroei.

En mocht je behoefte hebben aan meer ondersteuning bij specifieke vraagstukken, dan kun je je intervisie programma aanvullen met individuele coaching sessies of deelname aan ons Leading from the Inside Out programma.

De sessies vinden in principe altijd op een locatie in of rondom Amstelveen plaats. De exacte locatie wordt bepaald als de groep compleet is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We kijken er naar uit je te verwelkomen!

Hoe werkt het?

Begeleiding


De sessies worden begeleid voor een ervaren coach. Onze coaches werken systemisch én praktisch. De sessies zijn afgestemd op de vragen en behoeften van de deelnemers op dat moment. De coach beschikt over een arsenaal aan interventies. Zowel systemische interventies (zoals familie opstellingen en ademwerk), als praktische, zoals verbindende communicatie, onderhandelingsvaardigheden en andere leiderschapsvaardigheden.

Daarnaast wordt de kracht en de wijsheid van de groep aangewend in de sessies. De deelnemers ontdekken en leren hoe ze zichzelf en anderen ondersteunen om moeitelozer tot effectievere resultaten te komen.

We checken actief met deelnemers of, en zo ja hoe, ze zich geholpen voelen en verzekeren daardoor dat elke deelnemer weg gaat met nieuwe inzichten, zelfvertrouwen en handelingsperspectief.

Agenda

Start nieuwe groep

Zodra er voldoende deelnemers zijn, gaan we van start met een nieuwe groep. We streven naar een groep van 6 personen. Na het compleet maken van de groep, plannen we in samenspraak met de deelnemers, begeleider en locatie de data van de bijeenkomsten op basis van beschikbaarheid.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op om je aan te melden en meer informatie te ontvangen over de aanstaande startdatum van de groep.

NIEUW
YOUNG PROFESSIONALS INTERVISIEGROEP
In Q1 2024 starten we met een groep speciaal voor young professionals, die in de eerste 1 tot 10 jaar van hun loopbaan zitten. 

Duur:
1/2 dag online intake en 6 volle dagen verspreid over een half jaar

Investering:
€2500,-- excl btw pp.

Heb je het programma Leading from the Inside Out afgerond?

Heb je het Leading from the Inside Out-programma afgerond? Ook na dit programma blijven intervisiesessies waardevol. Ze dienen als een effectieve manier om samen te blijven leren en groeien. De hechte band en gedeelde taal die je hebt ontwikkeld tijdens het programma stellen je in staat om snel tot de kern van uitdagingen te komen. Intervisie biedt een natuurlijke manier om te oefenen en verdiepen wat je hebt geleerd, met vertrouwde gezichten. Door regelmatig samen te komen, ontwikkel je verdere vaardigheden en veerkracht om je authentieke zelf te zijn.

Geef jezelf een waardevol cadeau

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven