INTERVISIE

Ontdek de kracht van delen

Zet de volgende stap in je ontwikkeling met een kleine groep vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers tijdens deze vier uur durende sessies, die vier keer per jaar worden gehouden.

Echte verbinding en persoonlijke groei

Intervisie is een perfecte manier om verandering teweeg te brengen, zonder meteen aan het intensievere leiderschapsprogramma mee te doen. Ontdek de magie van het delen en reflecteren op je ervaringen en uitdagingen tijdens een reeks diepgaande begeleide sessies. 

Tijdens de intervisies sluit je je aan bij andere vrouwelijke managers en ondernemers die willen leren, groeien en geïnspireerd willen worden - zowel professioneel als persoonlijk. De sessies worden begeleid door een ervaren coach die je de essentiële houding en communicatieve vaardigheden leert die je nodig hebt om echte verbinding en persoonlijke groei te stimuleren.

Heb je het programma Leading from the Inside Out afgerond?
Hoewel sommige deelnemers intervisie gebruiken als de eerste stap in hun ontwikkelingsproces, zijn ze ook een effectieve manier om samen te blijven leren en groeien na het voltooien van het Leading from the Inside Out-programma. 

Tijdens dit intensieve programma heb je een hechte band en een gedeelde taal ontwikkeld waardoor je snel tot de kern van je uitdagingen doordringt. Intervisie is een natuurlijke manier om te oefenen en te verdiepen wat je al hebt geleerd met een groep mensen die je kent en vertrouwt. Door elkaar op vaste momenten te blijven ontmoeten, ontwikkel je de verdere vaardigheden en veerkracht die je nodig hebt om je authentieke zelf te zijn.

Wat kunnen onze intervisie sessies jou helpen bereiken?

favicon

Inspiratie

Door je uitdagingen en gevoelens te delen, zul je ontdekken dat we als mensen meer op elkaar lijken dan dat we verschillend zijn. Dit gevoel van verbondenheid met anderen zal je ook helpen je verbinding met jezelf te versterken, en nieuwe ideeën en inspiratie aan te wakkeren die verder gaan dan je rationele geest.

favicon

Helderheid

Leren van de ervaringen van anderen en het verwoorden van je gedachten en gevoelens zijn krachtige manieren om duidelijkheid te krijgen over je persoonlijke situatie, wat je echt wilt en nodig hebt en welke stappen je kunt nemen om dat te bereiken. Je krijgt ook waardevolle inzichten van je coach.

favicon

Hernieuwde energie en focus

Door met gelijkgestemde vrouwen samen te komen om eerlijke gesprekken te voeren, kun je hernieuwde focus vinden en komt er meer energie vrij - waardoor je doelgerichter en effectiever verder kunt gaan.

Lot Frijling

FOUNDER & EIGENAAR, YELLOW CONCEPTS

“Wat zo waardevol is aan de WDB is dat ik al mijn ervaringen en ups en downs als ondernemer met anderen kan delen. En het is zo'n leuke, inspirerende en diverse groep. Het voelt als een veilige basis waar ik altijd op terug kan vallen, en ik heb nu veel meer zelfvertrouwen. Het is echt een cadeau aan mezelf.”

Hoe weet je of intervisie iets voor jou is?

Intervisie is een perfecte manier om je ontwikkelingsreis te beginnen, of om je vaardigheden te versterken als vervolg op ons leiderschapsprogramma. Intervisie is misschien iets voor jou als:

  • je inspiratie en steun zoekt van andere vrouwelijke managers en ondernemers die zich ook richten op hun persoonlijke ontwikkeling;

  • bewustere beslissingen wilt nemen in je leven en leiderschapsrol(len), om gelukkiger te zijn en betere resultaten te behalen;

  • ervoor wil zorgen dat je regelmatig kunt reflecteren om meer regie te hebben over je werk-privé balans en je persoonlijke groei.

  • het Leading from the Inside Out-programma hebt voltooid en het geleerde wilt onderhouden en versterken.

Women development boutique 2
Women development boutique 20

Verzeker tijd voor reflectie

Vier keer per jaar (eenmaal per kwartaal) kom je onder professionele begeleiding van een ervaren coach samen met je intervisiegenoten om te delen en te reflecteren. Tijdens elk van deze vier uur durende sessies wordt er goed naar je geluisterd en leer je ook naar jezelf te luisteren. Je leert en past ook de essentiële mindset en communicatieve vaardigheden toe die nodig zijn om de groei van jezelf en anderen te ondersteunen - wat leidt tot zinvolle verbindingen en creatieve inzichten om je te helpen de volgende stappen in je leven en carrière te zetten.

We hebben minimaal vier deelnemers en de juiste mix van achtergronden nodig om een nieuwe groep te starten. Er is dus geen specifieke startdatum voor de volgende sessie. Elke groep start wanneer de groep compleet is en data worden bepaald op basis van de beschikbaarheid van de deelnemers.

Tarief: € 1100 (ex. btw) voor vier sessies van vier uur.

Eveline van Westerop

DIRECTOR, RIJNCONSULT

“Wdb helpt me een stap verder. WDB geeft me verdieping en en de ruimte voor reflectie met gelijkgestemde vrouwen in alle openheid. Ik neem steviger mijn plek in."

Geef jezelf een waardevol cadeau

Doe met ons mee en creëer bijzondere ervaringen met ons.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven