Over Women Development Boutique

Ontdek en koester je authentieke zelf met leiderschapsprogramma's, coaching, intervisie, masterclasses en events die speciaal zijn ontworpen voor vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers.

Ervaar onze unieke aanpak

De Women Development Boutique is een ontmoetingsplaats voor vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. Onze programma's zijn ontworpen om je te helpen je geest, lichaam en ziel te verbinden en om te leiden vanuit je authentieke zelf. We hanteren een holistische benadering van ontwikkeling, waarbij we de inzichten van de moderne wetenschap zorgvuldig combineren met de traditionele wijsheid van mindfulness, yoga, ayurveda en familieopstellingen.

Onze boutique-aanpak houdt in dat we onze onderwerpen, methodes en begeleiders zorgvuldig selecteren om jou de best mogelijke ervaring te bieden. We bieden je de begeleiding om te reflecteren op wat je bezighoudt en de antwoorden te vinden die al in je zitten. We geven praktische hulpmiddelen en ondersteunen je volgende stappen te bepalen om je te helpen worden wie je bedoeld bent te zijn - persoonlijk en professioneel.

Opgericht door Annemarie Renes van Asselen

De Women Development Boutique is opgericht door Annemarie Renes van Asselen - dat ben ik. Ik ben een coach, trainer en adviseur, met 15 jaar ervaring in leidinggevende functies bij grote merken als Google en Heineken. Maar bovenal ben ik een bruggenbouwer en een gids in transformatieprocessen.

Ik geloof dat diversiteit en inclusie niet alleen gaan over de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen; het gaat meer om de mannelijke en vrouwelijke energie die in ons allemaal te vinden is. We leven in een samenleving die meer waarde heeft gehecht aan mannelijke energie, terwijl vrouwelijke energie is onderdrukt. Maar het wordt tijd dat daar verandering in komt. De complexe uitdagingen van vandaag vereisen een slimmere benadering van leiderschap. Vrouwen hebben de kans en verantwoordelijkheid om samen met mannen deze broodnodige verandering te leiden door onze vrouwelijke energie bewuster te omarmen en te gebruiken.

De manier om dat te bereiken is om ons authentieke zelf te worden. Als we allemaal kunnen leren acteren vanuit een plaats van authenticiteit, kunnen we samen een orkest creëren dat volledig op elkaar is afgestemd en in een moeiteloze flow de mooiste symfonieën speelt.

Women development boutique - Annemarie Renes van Asselen

Maar wat betekent het om je authentieke zelf te worden? Hoe kun je je vrouwelijke energie omarmen? Hoe vind je je innerlijke kracht? En hoe kun je ernaar handelen, zelfs als je weerstand ondervindt? 

Om al deze vragen en meer te beantwoorden, startte ik op 6 juni 2016 de Women Development Boutique. Ik wilde dat het een ontmoetingsplaats zou zijn voor vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers met dezelfde vragen en behoeften als ik had. Ik wilde een plek creëren waar vrouwen veiligheid, inspiratie, begeleiding en ondersteuning kunnen vinden om hen te helpen te worden wie ze werkelijk zijn. 

Women development boutique 20

Elke dag wordt ik eraan herinnerd waarom ik in eerste instantie besloot om me op vrouwen te concentreren: en dat is omdat er iets bijzonders gebeurt als we samenkomen. Wanneer we samenwerken om ons authentieke zelf te worden, kunnen we sneller en succesvoller verbinding maken met en de vrouwelijke energie die binnen in ons zit. Met als resultaat dat we sterkere relaties op met onszelf opbouwen en met iedereen om ons heen - inclusief mannen.

Sinds ik het bedrijfsleven heb verlaten, ben ik gecertificeerd coach, yogadocent en begeleider van familie- en organisatieopstellingen. Samen met een netwerk van ervaren professionals die verschillende inzichten en expertisegebieden inbrengen, is de Boutique alles geworden wat ik me had voorgesteld, met een inspirerend en effectief leiderschapsprogramma, coaching, intervisie, masterclasses en boutique events om vrouwen te begeleiden en te inspireren op hun reis om hun authentieke zelf te vinden.

Ik ben alle vrouwen (en mannen) die mij hebben toevertrouwd om hun proces te begeleiden heel dankbaar. Ik ben mijn docenten dankbaar. Ik ben mijn collega professionals dankbaar voor ons gedeelde perspectief op leiderschap en transformatie. En ik ben vooral mijn man Menno en onze twee kinderen, Ian en Lucía, dankbaar omdat ze mijn grootste supporters waren en me een thuis geven.

Gebruik onze aanpak om ALLE leiders van jouw organisatie te ondersteunen

De programma's van de Women Development Boutique zijn speciaal gemaakt voor vrouwen. Maar de basisprincipes bieden waardevolle voordelen voor alle mensen, ongeacht hun gender en/of achtergrond! Daarom hebben we onlangs het Center for Inclusive Leadership gelanceerd.

Vanuit het Center for Inclusive Leadership ondersteunen we een breder scala aan mensen die een meer bevredigende carrière en leven willen, en bieden organisaties het advies en de begeleiding om een effectievere, inclusieve bedrijfscultuur te ontwikkelen. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen?

Bezoek de Center for Inclusive Leadership website

We kijken ernaar uit je te verwelkomen

Benieuwd naar meer over de Women Development Boutique?

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven