Laat je hart spreken

BOUTIQUE RETREAT

Stel je eens voor: een paar dagen geen to do lijstjes, sociale verplichtingen of propvolle agenda. Je dag beginnen met een ontspannen yogales, aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, tijd doorbrengen in en rondom een sfeervolle Spaanse villa met uitzicht op de prachtige natuur. Je dompelt je onder in ontspanning en tijd en aandacht voor jezelf. Dit alles in het gezelschap van andere bijzondere Boutique vrouwen, die precies hetzelfde willen als jij.

Ga je met ons mee op Boutique Retreat?

Programma

Dagelijks begeleiden Annemarie en Eelco een aantal sessies. Zo beginnen we de dag met een yoga en meditatie en zijn er op andere momenten op de dag ademsessies, meditaties. visualisaties, stiltewandelingen en bijzondere reflectie oefeningen. Tussen de verschillende sessies door zijn er genoeg momenten om je even terug te trekken of juist aansluiting te vinden bij de andere deelnemers. De villa biedt ruimte voor alles.

Retreat collage
Ontspanning van zondag tot en met donderdagochtend

Dit kan je verwachten als je meegaat

Balans
Vanaf de aankomst op zondagmiddag tot het vertrek op donderdagochtend staat het programma helemaal in het teken van jouw ontspanning. De Spaanse zon, de prachtige villa, het uitzicht, de verzorging van eten en drinken, het gezelschap en het inhoudelijke programma. Elke dag laat je een beetje meer spanning van je afglijden middels. yoga, adem sessies, reflectie oefeningen, stilte wandeling en massage. Laat je helemaal verzorgen en verwennen. Gedurende de verschillende sessies krijg je meer helderheid over wat je echt wilt. Laat je intenties, door de meditatie en stilte oefeningen, doordringen tot in elk niveau van je wezen.

Verbinding
We zijn deze dagen samen in een intieme groep van bijzondere vrouwen. Gedurende de dagen heb je zowel in de sessies als om het officiële programma heen alle ondersteuning en aanmoediging om in verbinding te komen met jezelf en met elkaar. Zoek elkaar op bij het zwembad of bij de maaltijden, of kies er juist voor om even alleen te zijn. Er is alle ruimte in en om de Villa voor wat jij nodig hebt.

Herstellen
Maak je geest, lichaam en ziel wakker en ervaar het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Door jezelf de aandacht en liefde te geven die je nodig hebt gebeuren er als vanzelf dingen die je eerder misschien voor onmogelijk hebt gehouden. Je krijgt een hernieuwde energie en focus.

Onze prachtige locatie in het heerlijke Malaga

Villa Fahala

We hebben een heerlijke locatie gevonden in de buurt van Malaga; Villa Fahala. De villa ligt dichtbij het vliegveld van Malaga en beschikt over 7 tweepersoonskamers. Je deelt in principe een kamer met een andere deelnemer. Er zijn meerdere badkamers in de villa. Mocht je echt graag een kamer alleen hebben dan is dat in overleg bij beschikbaarheid en tegen bijbetaling mogelijk.

Catering
Elke dag worden er heerlijke, gezonde en voedzame maaltijden verzorgd door een lokale kok: ontbijt, lunch en een 3 gangen diner aan de gezellige lange tafel. Alle maaltijden, drankjes, fruit en snacks gedurende de dag zijn inbegrepen. Dus je hoeft je helemaal nergens meer zorgen om te maken.

Vakantie_Malaga_Spanje_Goedkoop-1200x660
Annemarie en Eelco
Je bent in vertrouwde handen

Begeleiding

De begeleiding van het inhoudelijke programma wordt met veel liefde en aandacht gedaan door  Annemarie Renes - van Asselen en Eelco Roovers.

Annemarie is oprichter van Women Development Boutique en is opgeleid als yoga teacher in zowel hatha als yin yoga. Daarnaast is ze coach, ademcoach en familieopsteller.

Eelco begeleidt binnen Women Development Boutique samen met Annemarie het Leading from the Inside Out programma en is daarmee vast onderdeel van het WDB team. Hij is yoga teacher, ademcoach, ayurvedisch therapeut en gestalttherapeut.. 

Praktische informatie

Algemene informatie

Zondag 2 april t/m donderdag 6 april 2023

Dit Boutique Event is voor Boutique Members en introducees. Er is plek voor 12 deelnemers. Vanaf 8 deelnemers zal de retreat sowieso doorgaan.

Op zondag 2 april ben je om vanaf 16 uur welkom om in te checken. ‘s avonds trappen we af met een gezamenlijk diner en de openingsceremonie.

Het programma duurt tot donderdagochtend 6 april. We ontbijten wanneer gewenst nog gezamenlijk en we worden verwacht om de villa uiterlijk voor 11 uur te verlaten. 

Investering

Investering

De totale investering is €1350,-- p.p. Dit is inclusief BTW, locatie, programma, catering en gezamenlijk vervoer gedurende het programma. Dit is op basis van een twee-persoons kamer. Bij inschrijven vragen we een aanbetaling van €350,--.

We verzoeken je het volledige bedrag voor 2 maart 2023 te betalen.


Zelf regelen

Dit moet je nog zelf regelen:

  • Vergeet niet nog zelf je vlucht te regelen.
  • Het vervoer naar de Villa. Wanneer er genoeg mensen tegelijkertijd aankomen, kunnen we het vervoer vanaf Malaga Airport ook verzorgen.
  • Wanneer gewenst kun je, tegen bij betaling, een massage boeken. Deze wordt gegeven in de villa.

Met wie we samenwerken

De Women Development Boutique werkt samen met vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. Dit zijn enkele voorbeelden van bedrijven waar onze deelnemers werkzaam zijn:

logo's

Als je op zoek bent naar soortgelijke leiderschapsprogramma's die in-company gehouden kunnen worden, en die openstaan voor zowel mannen als vrouwen, bezoek dan onze partnerorganisatie; het Center for Inclusive Leadership.

Join us!

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij de Women Development Boutique.
Neem contact met ons op, deel je verhaal en ontdek hoe we kunnen samenwerken.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven