INDIVIDUELE COACHING

Meer rust, zelfvertrouwen en voldoening

Onderzoek jouw unieke uitdagingen en krijg de persoonlijke aandacht die je nodig hebt met één-op-één coaching. Een coaching programma bestaat gemiddeld uit zes sessies van twee uur.

Neem de tijd om op jezelf te focussen

Zelfreflectie is essentieel voor verdere groei en ontwikkeling. Of je nu persoonlijke of professionele doelen wilt bereiken, of gewoon meer duidelijkheid wilt krijgen over hoe je een meer bevredigend leven kunt leiden, dan is coaching de perfecte manier om de problemen waarmee je wordt geconfronteerd te onderzoeken en de antwoorden binnenin jezelf te vinden.

Deze begeleide gesprekken bieden je de tijd en ruimte om je te concentreren op jouw behoeften en zorgen. We hanteren een systemische en holistische benadering, wat betekent dat we niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaken onderzoeken. Afhankelijk van wat zinvol is voor jouw specifieke vragen, kunnen we ook familieopstellingen en meditatie in de coachingsessies opnemen. Wat de aanpak ook is, wij vertalen jouw inzichten naar praktische vervolgstappen.

Wat kan persoonlijke coaching je helpen te bereiken?

favicon

Rust

Met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding leer je sneller herkennen wat er aan de hand is en krijg je de ruimte om je gedachten en gevoelens volledig te ervaren. Je ontdekt talloze nieuwe mogelijkheden om jezelf te ondersteunen en beweging in je situatie te krijgen, wat leidt tot een groter gevoel van rust.

favicon

Zelfvertrouwen

Door dit coachingsproces te doorlopen, kom je vanzelf in contact met het zelfvertrouwen dat altijd al in je heeft gezeten. Als gevolg hiervan wordt het gemakkelijker om jezelf uit te drukken in alledaagse situaties en de nodige stappen te nemen om te krijgen wat je wilt en nodig hebt - ongeacht eventuele weerstand waarmee je te maken kunt krijgen.

favicon

Voldoening

Zodra je bewuster gaat handelen, zul je ontdekken dat jouw resultaten en relaties verbeteren - zowel thuis als op het werk. Je zult je meer verbonden voelen met ,en gezien worden door, degenen die het belangrijkst voor je zijn. Je zult ook steeds meer genieten van het proces en een groter gevoel van voldoening ervaren

Marleen Jonker

SENIOR SEARCH MANAGER | DPG MEDIA

“Met nul zelfbewustzijn bleef ik maar doorploegen en stond mijn leven geheel in het teken van werk. Ik pauzeerde nooit om na te denken, zelfs niet toen ik succesvol was. En ik bleef me maar afvragen waarom ik niet gelukkig was. Ik had een diep verlangen om een drastische verandering door te voeren, maar ik wist niet hoe. Ik had een partner in crime nodig en die vond ik in Annemarie en de Women’s Development Boutique. Wat een game changer. Mijn leven is nu 180 graden gedraaid. Angst, chaos en onzekerheid hebben plaatsgemaakt voor rust, balans en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Ik zweef weer door het leven, maar wel met beide benen op de grond.”

Hoe weet je of persoonlijke coaching iets voor jou is?

Een teken dat je baat zou kunnen hebben bij coaching is simpelweg het gevoel dat er iets in je leven moet veranderen. Of misschien loop je vast of wil je professionele ondersteuning om een specifiek probleem aan te pakken. Andere redenen waarom persoonlijke coaching iets voor jou kan zijn:

  • je hebt het gevoel dat je niet je volledige potentieel bereikt;

  • je weet niet precies wat je wilt in het leven of wat je drijft;

  • je voelt je ontevreden over je leven of huidige (professionele) situatie;

  • je vindt het moeilijk om om te gaan met een ingrijpende gebeurtenis in het leven, zoals een huwelijk, zwangerschap, ziekte of het overlijden van een dierbare;

  • je hebt weinig energie en/of bent overspannen;

  • je worstelt met persoonlijke of professionele relaties.

Wanneer je met dit soort situaties wordt geconfronteerd, is je eerste instinct vaak om harder te werken, je ambities terug te schroeven of zelfs te doen alsof er niets aan de hand is. Maar het hoeft niet zo te zijn! Een paar coachingsessies kunnen wonderen doen.

boutique members

Wat kun je verwachten van onze sessies?

1.

Ontdekken

De eerste stap in het coachingstraject is de intake waarbij we jouw specifieke situatie in kaart brengen. Samen onderzoeken we jouw uitdagingen, gewenste resultaten en op welke concrete coachingsvraag(en) we ons richten. Het is ook een kans om elkaar te leren kennen en er zeker van te zijn dat er een klik is voordat we verdergaan in het proces.

2.

Voorstel

Na onze intake sessie maken we een voorstel voor het ideale aantal coachingsessies. Als jouw werkgever bijdraagt in de coachingskosten, kun je dit document ter goedkeuring voorleggen voordat we aan de slag gaan.

3.

Coaching

Zodra iedereen het eens is over het voorstel, kan het echte werk beginnen! In jouw tempo gaan we ontdekken wat er aan de hand is, wat je misschien blokkeert, en hoe je daar beweging in krijgt en vooruit kunt gaan. Afhankelijk van je behoeften en van wat we tegenkomen, gebruiken we verschillende technieken, zoals familieopstellingen, meditatie en visualisatie. Gaandeweg leer je je meer bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en fysieke sensaties en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken.

De coachingssessies vinden plaats over een langere periode, zodat je kunt oefenen en verwerken wat je hebt geleerd en de volgende stappen kunt blijven zetten om je doelen te bereiken.

Investeer blijvend in jezelf

Zet de eerste stap om te worden wie je bedoeld bent te zijn! Boek een intake voor € 190 (ex. btw).

Coachingprogramma's bestaan gemiddeld uit zes sessies van elk twee uur.

Claudia Schneider

MARKETING CAPABILITY MANAGER ASIA PACIFIC, HEINEKEN

“Ik had het genoegen om van 2017 tot 2019 regelmatig coachingsessies met Annemarie te hebben toen ik een uitdagende nieuwe rol aannam bij Heineken. Na een diepte-interview hebben we onze doelen voor de coachingsessies bepaald. Elke sessie was anders en Annemarie was zeer empathisch en flexibel. Ze hielp me om mijn uitdagingen gestructureerd aan te pakken en ik ging altijd naar huis met een oplossing of een nieuw perspectief. Ik beveel ten zeerste aan om met haar samen te werken!”

Wees welkom bij Women's Development Boutique

Neem contact op om een intake te plannen en meer te weten te komen over ons coachingsprogramma en onze prijzen.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar top