FAMILIEOPSTELLINGEN

Schrijf je in voor een aanstaande workshop Familieopstellingen

Ontdek je coping-mechanismen en heel van binnenuit met een diepgaande eendaagse sessie

Ben je klaar om ineffectieve patronen te doorbreken en een nieuw perspectief te krijgen?

Onze workshop Familieopstellingen is een praktische manier om tot de kern van een probleem te komen waarmee je momenteel wordt geconfronteerd, het met een frisse blik te bekijken en een effectievere weg vooruit te ontdekken. In een veilige en gastvrije omgeving werk je in een kleine groep om te onderzoeken hoe onderliggende trauma's en gezinsdynamiek je huidige gedrag beïnvloeden en hoe je kunt stoppen met vertrouwen op je coping-mechanismen.

Onze workshop is vooral handig als je:

 • Worstelt met bepaalde persoonlijke of professionele relaties

 • De redenen achter je ingesleten gedrag wilt ontdekken

 • Je vastgelopen voelt en wilt loskomen van de patronen die je tegenhouden

Wat zijn familieopstellingen?

Een familieopstelling is een dynamisch soort tableau vivant waarin de leden van een familiesysteem worden vertegenwoordigd door personen die zich daarvoor beschikbaar stellen. De representanten zijn dus niet de echte gezinsleden en het is ook niet nodig dat zij aanwezig zijn. Deze representanten positioneren zich in de ruimte vanuit een innerlijke beweging en vertegenwoordigen zo een beeld dat informatie geeft over het familiesysteem van de vraagsteller.

Familieopstellingen, gebaseerd op het werk van de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger, zijn een nuttig hulpmiddel om te begrijpen hoe je relaties met familieleden je beïnvloeden in jouw persoonlijke en professionele leven.

Een familieopstelling helpt je om uit je hoofd te komen om:

 • Je coping-mechanismen te herkennen

 • Je triggers te begrijpen

 • Je ervaringen te erkennen en verwerken

 • Sterkere relaties op te bouwen

 • Meer flow in het leven te ervaren

Coach
Familieopstelling

Doe mee als deelnemer of als representant

Elke eendaagse op zichzelf staande workshop is ontworpen voor een groep van maximaal 12 deelnemers - 7 deelnemers en 5 representanten. Deelnemers zijn degenen die naar de workshop komen met een specifieke vraag of uitdaging die ze willen aangaan. Representanten zijn voormalige deelnemers die een symbolische rol spelen en representant zijn voor specifieke mensen of concepten terwijl de groep in de unieke situatie van elke deelnemer duikt.

Onze workshops Familieopstellingen in 2022 zullen plaatsvinden op:

 • 12 mei
 • 1 juli
 • 9 september

Prijs: (excl. BTW): €365 voor deelnemers €30 voor representanten.

Dit bedrag is inclusief een dagvullende workshop (van 9.30 tot 17.00 uur) bij Studio Kalverliefde in Abcoude, lunch, drankjes en snacks.

Lees meer en reserveer je plek!

Enthousiast om duidelijkheid te krijgen over jouw situatie en sterkere relaties op te bouwen? Meld je nu aan om je plek te reserveren bij een van onze aanstaande Familieopstellingen Workshops. We nemen meteen contact met je op om de details te bevestigen en meer te weten te komen over jouw specifieke vraag.

Aanmelden Familieopstellingen Workshops

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar top