Ontdek de Kracht van Verbinding:

Young Professionals Intervisie Groep

Sta jij open voor groei, wil je effectiever worden in je werk en persoonlijk leven? Dan ben je heel welkom bij onze Young Professionals Intervisiegroep.

Samen Groeien, Samen Excelleren

Ons intervisieprogramma speciaal voor young professionals biedt een unieke gelegenheid om samen te komen met andere vrouwelijke young professionals die net als jij tegen dit soort dingen aanlopen. Onder begeleiding van een ervaren coach/trainer duiken we in de kern van onze vraagstukken en ontdekken we wat we werkelijk willen en hoe we dat effectief bereiken. 

WDB collage Young Professionals2

Waar loop jij tegen aan?

Je bent net (een paar jaar) begonnen in een ambitieuze baan. Je vindt je werk leuk, je werkt hard en je bent trots op wat je al bereikt hebt. Je hebt uitdagend werk, krijgt goed betaald en de kansen liggen aan je voeten.

Maar toch komen er ook vragen op:

  • "Hoe vul ik mijn rol goed in?"
  • "Doe ik het wel goed genoeg?"
  • "Hoe ga ik om met mijn leiding gevende?"
  • "Wat wil ik nou echt met mijn werk?"
  • "Hoe houd ik balans tussen mijn ambities in werk en mijn privé leven?"
  • "Hoe houd ik plezier in alles wat ik doe?

Misschien voel je je soms ook alleen met die vragen, neem je er de ruimte niet voor en/of weet je niet hoe je ermee verder moet. 

Dat kan anders.

Aan de slag in deze bijzondere setting

Praktisch: Tijdens dit programma maken we een gezamenlijke reis. We gaan aan de slag met de dingen waar we nu tegen aan lopen.  Tussen de bijeenkomsten door brengt ieder van ons de opgedane kennis op haar eigen manier, in de praktijk. In de volgende sessie reflecteren we hier samen op en gaan we verder met leren.

Bijzonder vrouwen:
Ontdek de kracht van de groep. Je ervaart hoe je op een effectieve manier samen deelt, er voor elkaar bent en hoe dat iedereen beter maakt. Je voelt je gesteund en geinspireerd om je hart te volgend en lastige situaties vol vertrouwen in te gaan.  Deze ervaring in samenwerken en communiveren neem je met je mee naar je relaties thuis en op je werk

Diepgaande sessies: Onder begeleiding van Annemarie verdiepen we niet alleen praktische vaardigheden maar werken we ook aan het helen van diepgewortelde blokkades. We gebruiken methoden zoals familieopstellingen, ademwerk en meditatie, maar ook praktische oefeningen, zoals onderhandelvaardigheden en geweldloze communicatie.

 
Women development boutique 15

Wat bereik je met ons intervisieprogramma?

favicon

Helderheid

De vragen van de deelnemers zijn altijd ons vertrekpunt. Elk lid van de intervisiegroep krijgt de tijd en ruimte om haar ervaringen en specifieke vraag in te brengen en te verkennen. Door samenwerking met andere deelnemers en doelgerichte interventies van de begeleider ontstaat er helderheid over de situatie, de doelen en wat de effectieve stappen zijn om dat te bereiken. 

favicon

Verbinding

Doordat we samen uitdagingen en gevoelens  delen, ontdekken we keer op keer weer dat we als mensen meer op elkaar lijken dan verschillen. We ontdekken hoe je vanuit compassie effectief omgaat met verschillen en wrijving. Dit leidt niet alleen tot een diepere verbinding met onszelf, maar ook met de intervisiegroep en met alle mensen om ons heen.

favicon

Zelfvertrouwen

In deze vertrouwelijke en ondersteunende setting krijgen we niet alleen helderheid over onze vraagstukken, maar herontdekken we ook een dieper zelfvertrouwen. Deze vernieuwde innerlijke kracht nemen we mee in de praktijk, waardoor we zelfverzekerdere keuzes maken en moeitelozer tot resultaten komen. 

Lieke Spapens - directeur/eigenaar Brompton Road

"Aan de ene kant was ik op zoek naar meer diepgang en een innerlijke reis. Anderzijds had ik ook behoefte aan concrete leiderschapstools. Bij WDB heb ik dat allemaal gevonden. Wat mij zo enthousiast maakt zijn de andere deelnemers, het veilige en open gevoel van de sessies en de unieke sfeer die je krijgt als je omringd bent door andere vrouwen. Ik handel nu vanuit een plaats van verbinding en behaal betere resultaten met minder inspanning." 

Women development boutique - Annemarie Renes van Asselen m
Je bent in vertrouwde handen

Begeleiding

De intervisie wordt met toewijding geleid door Annemarie Renes-van Asselen, de oprichter van Women Development Boutique.

Al meer dan 8 jaar begeleidt Annemarie vrouwelijke managers en ondernemers op het gebied van persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling, met behulp van individuele coaching, intervisie, en het leiderschapsprogramma.

Annemarie heeft een professionele achtergrond als coach, adem coach, familieopsteller, en yogadocent. Daarnaast heeft ze zich aanvullend gespecialiseerd in geweldloze communicatie en onderhandelingstechnieken. Voor de oprichting van WDB heeft Annemarie ruim 15 jaar diverse managementfuncties bekleed in het bedrijfsleven, waaronder bij gerenommeerde organisaties zoals Google en Heineken.

Geef jezelf wat je nodig hebt

In het leven lopen we allemaal tegen uitdagingen aan, ongeacht waar we ons bevinden in ons leven en onze loopbaan. Of we nu aan het begin staan, er middenin zitten, of de laatste stappen zetten, er dienen zich altijd thema's en situaties aan waar we mee worstelen. De aanvangsjaren van je carrière vormen een essentiële periode voor persoonlijke ontwikkeling.

Door helderheid te hebben over wat je wilt en ook de support te krijgen die je nodig hebt om je te ontwikkelen, zul je meer zelfvertrouwen, rust en voldoening ervaren. Het is een investering die zich zal uitbetalen.    

Ons intervisieprogramma voor Young Professionals is een aanvulling op onze missie om vrouwelijke professionals te ondersteunen in hun persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Zodat ze nog meer vanuit hun authentieke kracht en dus ook hun feminiene kwaliteiten hun leiderschapsrol(len) vervullen. Naast intervisie zijn er Boutique Events, Sessies, en Retreats voor continue groei.

Women development boutique 12

Informatie

Praktische informatie

De groep bestaat uit 6 deelnemers. De deelnemende vrouwen hebben 1 tot max 10 jaar werkervaring. Ze zijn werkzaam bij verschillende organisaties en bekleden verschillende rollen in verschillende vakgebieden.

Er zijn 6 bijeenkomsten van 1 volle dag. Verdeeld over 6 maanden.

Het programma vindt plaats bij Studio Kalverliefde in Abcoude.

Mocht je behoefte hebben aan meer ondersteuning bij specifieke vraagstukken, dan kun je je intervisie programma aanvullen met individuele coaching sessies.

Hoe werkt het?

De sessies worden begeleid voor Annemarie Renes - van Asselen. We werken systemisch én praktisch. De sessies zijn afgestemd op de vragen en behoeften van de deelnemers op dat moment. De coach beschikt over een arsenaal aan interventies. Zowel systemische interventies (zoals familie opstellingen en ademwerk), als praktische, zoals verbindende communicatie, onderhandelingsvaardigheden en andere leiderschapsvaardigheden.

Daarnaast wordt de kracht en de wijsheid van de groep aangewend in de sessies. De deelnemers ontdekken en leren hoe ze zichzelf en anderen ondersteunen om moeitelozer tot effectievere resultaten te komen.

We checken actief met deelnemers of, en zo ja hoe, ze zich geholpen voelen en verzekeren daardoor dat elke deelnemer weg gaat met nieuwe inzichten, zelfvertrouwen en handelingsperspectief.

Agenda

In Q1 2024 starten we voor het eerst met een groep speciaal voor young professionals, die in de eerste 1 tot 10 jaar van hun loopbaan zitten.

Duur:
1/2 dag online intake en 6 volle dagen verspreid over een half jaar

Investering:
€2500,-- excl btw pp.

We starten wanneer de groep compleet is. Dat doen we in nauw overleg met de deelnemers.

Women Development Boutique

Investeer in jezelf en bouw aan een betere toekomst!

Ben jij klaar voor de volgende stap?
Meld je aan voor de Young Professionals Intervisiegroep bij Women Development Boutique!

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven