Je voelt het meteen

Versterk leiderschap vanuit vrouwelijke kracht

Ontwikkel jezelf met ons unieke leiderschapsprogramma, coaching, intervisie, masterclasses of events van de Women Development Boutique - de ontmoetingsplek voor vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers.

Ontdek in alle veiligheid hoe je vanuit innerlijke kracht kunt leiden.

Wij geloven niet in een "one-size-fits-all" aanpak. Wij weten dat de krachten, behoeftes en uitdagingen van vrouwen uniek zijn. En we geloven dat jouw persoonlijke ontwikkeling dat ook moet zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden die we jou bieden.

favicon

Coaching

Neem de tijd op op jezelf te focussen.

Onderzoek jouw unieke uitdagingen en krijg de persoonlijke aandacht die je nodig hebt met één-op-één coaching. Met onze systemische en holistische benadering nemen we de tijd en ruimte voor jouw behoeften. Dit betekent dat we niet alleen de symptomen aanpakken, we onderzoeken ook de onderliggende oorzaken.

favicon

Leiderschapsprogramma

Ontdek hoe je kunt leiden vanuit innerlijke kracht.

Ons intensieve boutique-leiderschapsprogramma is ontworpen om jou te helpen jezelf te ontdekken. En je gedrag en communicatie vanuit daar te regisseren. In een kleine groep met andere inspirerende vrouwen, ontdek je hoe je dat wat vast zit kunt transformeren door te leiden vanuit je authentieke zelf.

favicon

Boutique Communitiy

Ontdek de kracht van delen.

We bieden je een plek voor zowel inspiratie en praktische inzichten, als emotionele steun en humor. Een plek om los te laten en jezelf te zijn, terwijl je in contact staat met andere vrouwelijke managers en ondernemers. Als member van de Women Development Boutique word je altijd met open armen ontvangen. 

Marleen Merx

Marketing Lead E-commerce, Jumbo

“Ik heb mezelf echt goed leren kennen bij Women’s Development Boutique. En wat het zo uniek maakte was de sfeer van vertrouwen, openheid en eerlijkheid. Zonder Women’s Development Boutique zou ik niet zijn waar ik nu ben in mijn werk. Ik ben beter in staat om me uit te spreken met behulp van mijn vrouwelijke kracht, en heb geleerd om effectiever te beïnvloeden en samen te werken met anderen, vanuit verbinding."

Vind meer rust, zelfvertrouwen en energie

Je authentieke zelf ontdekken kost tijd, maar we zijn er voor je bij elke stap. Wij bieden de expertise en begeleiding die je nodig hebt om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken, terwijl je trouw blijft aan jouw eigen waarden.

De Women Development Boutique is jouw ontmoetingsplaats met vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers - een plek om te ontspannen, op te laden en met een nieuw perspectief te vertrekken.

Ontdekken wie je bent, waarom je doet wat je doet, wat je écht wilt en hoe je dat doet is een hele reis. Een reis die ons hele leven duurt.

Women development boutique 13
Women development boutique 21

Bereik je doelen en blijf trouw aan jezelf

We bieden verschillende oplossingen die aansluiten bij jouw beschikbaarheid en behoeften. Ben je ook toe aan:

  • Meer zelfvertrouwen en voldoening te ervaren

  • Gewoon blijer en gelukkiger te zijn

  • Jouw persoonlijke relaties te verbeteren

  • Meer te realiseren in je werk

  • Bewuster bij te dragen aan de uitdagingen van onze tijd

  • Beter te zorgen voor jouw lichaam en geest

We helpen je graag met persoonlijke coaching of duiken de diepte in, met ons unieke leiderschapsprogramma. Daarna sluit je aan bij onze intervisiegroepen en onze Boutique events om je ontwikkeling te onderhouden en verdiepen en om betekenisvolle connecties op te bouwen met andere deelnemers.

Benut de kracht van vrouwelijke energie

Bij de Women Development Boutique geloven we dat het in essentie niet om vrouwen versus mannen gaat, maar om vrouwelijke en mannelijke energie. Mannelijke energie is bijvoorbeeld doelgerichtheid, rationaliteit en prestatiedrang. Vrouwelijke energie staat voor intuïtie, langetermijnvisie en empatisch vermogen. In onze manier van leven en werken is onbewust onze mannelijke energie vaak leidend. Door het creëren van harmonie tussen beide energieën kan je met minder moeite betere prestaties leveren, duurzame resultaten realiseren en vind je makkelijker balans tussen werk en prive. Vrouwelijke energie is namelijk een voorwaarde om onze mannelijke energie effectief, succesvol en duurzaam te kunnen inzetten.

Onze missie is om vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers te helpen hun vrouwelijke energie te herstellen en te eren. Daarmee realiseren we een effectieve en meer bevredigende benadering van leiderschap. We helpen leiders om "tegenstrijdige" eigenschappen als kracht en kwetsbaarheid, daadkracht en afstemming te omarmen, waardoor ze kunnen groeien, bloeien en een geheel nieuw perspectief krijgen.

Spreekt onze kijk op vrouwelijke energie en mannelijke energie je aan? Wees dan welkom bij de Women Development Boutique.

Women development boutique 18

Met wie we samenwerken

Women Development Boutique werkt samen met vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. Dit zijn enkele voorbeelden van bedrijven waar onze deelnemers werkzaam zijn:

logo's

Als je op zoek bent naar soortgelijke leiderschapsprogramma's die in-company gehouden kunnen worden, en die openstaan voor zowel mannen als vrouwen, bezoek dan onze partnerorganisatie; het Center for Inclusive Leadership.

Join us!

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij de Women Development Boutique.
Neem contact met ons op, deel je verhaal en ontdek hoe we kunnen samenwerken.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven