Boutique Leiderschapsprogramma

"Leading from the inside out"

Leiderschapsprogramma specifiek ontwikkeld voor vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers.

Women development boutique 15

Versterk je leiderschap vanuit jouw eigen kracht

Je vervult verschillende rollen in jouw dagelijkse leven. De rol van leidinggevende of manager, van partner, moeder, dochter en/of vriendin, etc. In die verschillende rollen gaan dingen soms vanzelf en soms ervaar je weerstand. Je voelt een grote verantwoordelijkheid om er op passende manier mee om te gaan en het juiste te doen. Je hebt een ambitie om het verschil te maken. En wilt jezelf blijven ontwikkelen. 

Verantwoordelijkheid nemen voor wat je ten diepste wilt vraagt om moed. Helemaal in een positie waar je voor meer mensen en grotere projecten verantwoordelijkheid draagt. Bij de Women Development Boutique bieden we de kennis, ervaring en de begeleiding die je nodig hebt op jouw reis.

Tijdens ons boutique leadershipprogramma "Leading from the Inside out", nemen we de tijd voor de dingen waar je tegenaan loopt in je werk en privé. Verspreid over 9 maanden komen we 11 dagen samen op een prachtige plek in de natuur onder de rook van Amsterdam. 

Lieke Spapens - directeur/eigenaar Brompton Road

"Aan de ene kant was ik op zoek naar meer diepgang en een innerlijke reis. Anderzijds had ik ook behoefte aan concrete leiderschapstools. Bij WDB heb ik dat allemaal gevonden. Wat mij zo enthousiast maakt zijn de andere deelnemers, het veilige en open gevoel van de sessies en de unieke sfeer die je krijgt als je omringd bent door andere vrouwen. Ik handel nu vanuit een plaats van verbinding en behaal betere resultaten met minder inspanning." 

Het is een proces dat onbetaalbaar is

Ervaar de vrijheid om jezelf te zijn

Je bent leidinggevende die graag luistert, samenwerking stimuleert en ervoor zorgt dat iedereen tot zijn recht komt. Je weet wat je wilt zeggen en doen, en toch merk je dat je door de omgeving onvoldoende in je kracht staat. Wil je een meer gelijkwaardige positie innemen, jouw toegevoegde waarde zichtbaarder maken en tegelijk dicht bij jezelf blijven? In ons inspirerende en diepgaande programma ontdek je wat je daarvoor nodig hebt en welk leiderschap daarbij past. Je maakt kennis met jouw eigen talent voor leiderschap en krijgt handvatten om jezelf steviger te positioneren, je zichtbaarheid te vergroten en impact te maken. Unieke voordelen van het boutique leiderschapsprogramma:

 • Ontdek en ontwikkel jouw volledig potentieel in een kleine veilige groep met andere vrouwen
 • Leer al je talent in te zetten in jouw rol als leidinggevende
 • Vanuit een holistische visie waarin hoofd en hart samen komen

Ons boutique leiderschapsprogramma geeft je de vaardigheden, hulpmiddelen en aanmoediging die je nodig hebt om je leven met meer voldoening en zelfbewustzijn te leven.

Zet jij een stap in je carrière en ben je op zoek naar extra ondersteuning? Sta je voor een uitdaging die je groei in de weg staat? Of wil je meer van je authentieke zelf in je professionele leven brengen? Ons vrouwelijk leiderschapsprogramma is speciaal voor jou ontworpen.

 
Women development boutique 19

Boutique in company

Ons programma maken we ook graag op maat voor jouw bedrijf. Bekijk de brochure voor meer informatie.

Opbouw Programma

Women development boutique 11

1. Inleiding

Tijdens het eerste deel van het programma leggen we de basis voor onze gezamenlijk reis. 

2. Inside 

In het tweede deel van het programma is alle ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Met de aangereikte theorie en oefeningen ontdek je stap voor stap hoe jouw ervaringen uit het verleden onbewust beïnvloeden. Hoe je het heden ervaart en hoe jij hierin acteert.

3. Out

Met een nieuw begrip van jezelf en je innerlijke kracht, richten we onze aandacht in deze fase meer naar buiten. Ontdek hoe je kunt herkennen of interacties vanuit innerlijke kracht gaan of juist niet.

4. Reflectie

In dit laatste blok zijn we toegekomen aan de integratie van je transformatie proces tijdens deze reis. Samen blikken we terug op wat je hebt ontdekt, wat je hebt doorvoeld, hoe je daardoor dingen anders bent gaan doen en welke veranderingen dat teweeg heeft gebracht. 

Voor wie

Past "Leading from the inside out" bij jou?

Ons leiderschapsprogramma is speciaal ontwikkeld voor: vrouwelijke leidinggevenden, board members, managers, ondernemers en teamleiders. Onze deelneemsters hebben een breed scala aan achtergronden en vervullen diverse rollen in verschillende vakgebieden. Van manager tot arts, van schrijver tot ambtenaar, van eigenaar van een startup tot CFO. 

 • Je wilt meer zichtbaar zijn in je organisatie, maar wel op een manier die bij jou past
 • Je wilt meer invloed uitoefenen en mensen in beweging krijgen
 • Je wilt jouw rol als leider verstevigen
 • Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen

De kracht van samen
De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Ontdek of dit programma bij jou past
Wil je vrijblijvend kennismaken met ons? Stuur dan een mail naar annemarie@womendevopmentboutique.nl, dan neem ik binnen korte tijd contact met je op voor een afspraak.

Ben jij momenteel in een leidinggevende positie of streef je ernaar om dat niveau te bereiken dan is dit programma zeer geschikt voor jou.

Women development boutique 20

Informatie

Praktische informatie

Het is een proces dat onbetaalbaar is. Investeer in jezelf en ontdek:

 • Hoe je je gedachten en gevoelens beter met elkaar kunt verbinden en in je voordeel kunt gebruiken.
 • Hoe je je doelen bereikt in verbinding met anderen (inclusief degenen die weerstand lijken te bieden en/of tegen je werken).
 • Hoe je weer beweging krijgt in situaties die momenteel vast zitten.
 • Hoe je jouw ervaringen deelt, van en met elkaar leert en daardoor meer voor elkaar krijgt.

Alle live activiteiten vinden plaats bij Studio Kalverliefde in Abcoude. De persoonlijke coachingsessies worden individueel ingepland op basis van jouw beschikbaarheid.

Vraag informatie aan

Hoe werkt het?

Leading from the Inside Out is een diepe, persoonlijke reis met een groep van zes tot acht andere vrouwen, onder begeleiding van tweedeskundige coaches: Annemarie Renes-van Asselen en Eelco Roovers. Terwijl we serieuze onderwerpen onderzoeken, hebben we onderweg ook veel plezier.

Ons programma van 9 maanden is een combinatie van workshops, persoonlijke coaching en zelfstudie. Persoonlijke workshops vormen de kern van het Leading from the Inside Out-programma, waardoor je de kans krijgt om ervaringen te delen met de andere vrouwen in je groep. Je hebt ook twee persoonlijke coachingsessies om dieper in te gaan op de thema's die in het programma worden behandeld, plus voldoende tijd tussendoor om deze nieuwe lessen te verwerken, te reflecteren en in de praktijk te brengen.

Meld je aan via de button onderaan deze pagina. We nemen daarna persoonlijk contact met je op voor een intake gesprek.

Agenda

Er start in 2024 een nieuwe groep. De data voor deze groep zijn:

 • Vrijdag 31 mei: Online intake - 09.30 -13.30 uur
 • Dag 1 en 2: Donderdag 6 juni en vrijdag 7 juni
 • Dag 3 en 4: Donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli
 • Dag 5 en 6: Donderdag 22 augustus en vrijdag 23 augustus
 • Dag 7 : Vrijdag 27 september
 • Dag 8: Donderdag 24 oktober
 • Dag 9: Vrijdag 15 november
 • Dag 10: Donderdag 12 december
 • Dag 11: persoonlijk reisverslag: Vrijdag 10 januari

We starten wanneer de groep compleet is. Er kunnen omstandigheden zijn dat we de start van het programma enkele weken moeten verplaatsen. Dat zullen we in nauw overleg met de deelnemers doen. 

Met wie we samenwerken

Women Development Boutique werkt samen met vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. Dit zijn enkele voorbeelden van bedrijven waar onze deelnemers werkzaam zijn:

logo's

Als je op zoek bent naar soortgelijke leiderschapsprogramma's die in-company gehouden kunnen worden, en die openstaan voor zowel mannen als vrouwen, bezoek dan onze partnerorganisatie; het Center for Inclusive Leadership.

Join us!

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij de Women Development Boutique.
Neem contact met ons op, deel je verhaal en ontdek hoe we kunnen samenwerken.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven