Boutique event “Verliefd, verloofd, gebouwd”

In het nieuwe jaar heten we je heel graag welkom bij ons nieuwe Boutique Event op maandagavond 16 januari van 17.30 tot 21.30 uur.

Onze special guest is Lot Frijling. Lot is al meer dan 15 jaar als creatief strateeg professioneel betrokken bij het ontwikkelen van locaties zoals Schiphol, theaters, kantoorgebouwen, stadspleinen, ziekenhuizen en scholen. Plekken waar we vaak samen komen. Er viel haar al snel iets op: Waar is de liefde? De professionals die bezig waren met het ontwikkelen van deze bijzondere locaties leken vooral bezig te zijn met cijfers en aantallen. Dus Lot vond haar missie: van deze “High traffic” locaties, “High human” locaties maken. Ze adviseert en begeleidt organisaties, geeft les en inspireert. Ze heeft haar visie en lessen onlangs uitgebracht in haar eerste boek: “Verliefd, verloofd, gebouwd” – Handboek Conceptontwikkeling: in 3 stappen naar waardevolle locaties. Je hoeft geen affiniteit te hebben met haar vakgebied om er wat van te kunnen leren. Laat je inspireren door de ervaring en kijk van Lot en neem de lessen mee in je eigen vakgebied en dagelijks leven. Je zult met andere ogen gaan kijken naar de plekken waar je elke dag komt.

Barbara Hermans heeft aangeboden onze bijeenkomst bij haar op de prachtige campus van haar bedrijf in Breukelen te hosten. Barbara is Directeur van Jelmer. Jelmer is katalysator van vernieuwing in de wereld van infrastructuur, bouw, water, energie en gebiedsontwikkeling.

Ze begeleiden nieuwsgierige, pas afgestudeerde ingenieurs en adviseurs in de eerste drie jaar van hun ontwikkeling en verbinden ze aan organisaties met lef. Daarmee dagen ze jonge én ervaren professionals uit om de wereld eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Wij komen samen op hun thuishonk: de Brooklyn Campus.

Een avond om samen te komen, geïnspireerd te raken, te reflecteren en te delen met andere inspirerende vrouwen van de WDB community. Zie oude bekenden en ontmoet nieuwe vrouwen en ga vol nieuwe energie en focus naar huis. Dit event is gratis en voor members van de WDB community en hun introducees. Wil je iemand kennis laten maken met wat we bij WDB doen? Jouw introducé(s) is/zijn van harte welkom. Misschien heb je vriendinnen/relaties die speciaal in dit onderwerp geïnteresseerd zijn.

Verzeker jezelf en je introducee(s) van een plekje door je aan te melden via: annemarie@womendevelopmentboutique.nl.

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet