Boutique Community

Ontdek de kracht van delen

Voel je welkom bij onze community van members en hun introducees om nieuwe verbindingen te leggen, inspiratie op te doen en betekenisvolle verhalen te delen.

De kracht van samen

Laat je inspireren door de ervaringen en verhalen van onze community members en onze Boutique friends. Samen krijgen we waardevolle inzichten over hoe je kunt krijgen wat je nodig hebt en bereiken wat je wilt. Onze Boutique community is de perfecte manier om jouw connecties met andere members van de WDB-community te versterken.

favicon

Boutique sessies

Regelmatig organiseren we workshops/ sessies die verdieping geven op onze programma's. Onze specialisten, vrienden van de Boutique, geven je weer een ander inzicht op zelfontwikkeling. Bekijk onze agenda voor de volgende sessie.

favicon

Boutique Events

Onze Boutique Events behandelen een breed scala aan onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. We hebben regelmatig inspirerende gastsprekers die hun persoonlijke verhalen delen. Bekijk de agenda voor ons volgende event.

favicon

Inspiratie

We delen ook graag onze kennis hier online via ons blog. Regelmatig vind je hier informatie die aansluit bij onze programma's. Verhalen van deelneemsters, oefeningen, boeken en zaken die ons inspireren en jou helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Else Herrebout

SENIOR CONSULTANT, DELOITTE

“Bedankt voor de super leuke avond. Ik heb er enorm van genoten en liep met een open hart weg. Heerlijk om zo de week te beginnen en daarna weer helemaal opgeladen om de week knallend te beginnen”

bg

Boutique member worden

Ongeacht waar je je bevindt in jouw proces. Women Development Boutique dient als een ontmoetingsplaats voor vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers. Een plek om te ontspannen, op te laden en met een nieuw perspectief te vertrekken.

We bieden de kennis, ervaring en begeleiding die je nodig hebt voor deze innerlijke reis. Je krijgt helderder zicht op wat je wilt en wat je te doen hebt. Om vervolgens moeiteloos en met meer vrijheid te leven en te doen, omdat je trouw blijft aan je ware zelf. Ongeacht de weerstand die je tegenkomt.

Als deelnemer van ons leiderschapsprogramma of coachingstraject wordt je automatisch lid van onze community. Mocht je interesse hebben in deelname, neem dan contact met ons op.

Introducee

"Enorm verrijkende avond! Heel bijzonder hoe in zo'n korte tijd zo'n veilige setting is ontstaan ​​waarin iedereen zich liefdevol uitgenodigd kon voelen om haar verhaal te delen"

We horen graag van je!

Heb je vragen over onze Boutique Events? Of heb je een leuke suggestie voor een toekomstig onderwerp of gastspreker? Neem contact op!

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven