‘Be the change you want to see’

COACHINGSTRAJECT

Roept of fluistert er iets in jou dat er iets moet veranderen? Heb je het gevoel dat je meer in beweging wilt komen? Of herken je één van de volgende aanleidingen?

—  Ik wil mijn talenten beter benutten

—  Ik wil meer voldoening halen uit wat ik doe

—  Ik wil bewuster keuzes maken

—  Ik wil beter weten wat mijn drijfveer is

—  Ik ervaar stress en wil meer energie in mijn leven brengen

—  Ik ervaar uitdagingen in mijn relatie(s)

—  Ik wil mezelf gelukkiger en zekerder voelen

 

Dan kan het zijn dan een coachingstraject iets voor jou is. Een professionele coach biedt je een veilige omgeving. Waar ruimte is voor jouw persoonlijke groei. Persoonlijke groei begint met:

 

—  Het creëren van tijd voor reflectie

—  Nieuwsgierigheid: naar jezelf, je drijfveren, je passie, je patronen en je blokkades

—  De durf om kwetsbaar te zijn

—  Het vertrouwen in het proces
 

Bij Women Development Boutique werken we met een selectie van ervaren en professionele coaches. Op basis van je vraag en je behoefte vinden we de coach die past bij je doel, je persoonlijkheid en je ervaring. Dit gebeurt door middel van een persoonlijke intake. De coaching sessies zijn helemaal op maat gemaakt. Hierdoor krijg je een beter inzicht in jezelf en krijg je de tools om ook naar die inzichten te kunnen gaan handelen.

 

Trainingen - algemeen

 

Wil je jezelf uitdagen, verder groeien en ontdekken waar je allemaal toe in staat bent? Bij onze trainingen en workshops kun je je hart ophalen. Kies uit ons diverse en steeds wisselende aanbod en laat je verrassen.

 

Op basis van onze eigen ervaringen en de behoefte van onze Members, selecteren we de beste professionals vanuit verrassende hoeken en vragen hen om met ons samen te werken. We ontwikkelen trainingen waar we zelf ook graag aan mee zouden willen doen. Niet goed, geld terug! Je mag rekenen op een flinke dosis nieuwe inspiratie, prikkelende verdieping, het aanleren van concrete vaardigheden en een bijzondere verbinding met like minded vrouwen. Zo ben je verzekerd van een unieke ervaring die je echt in beweging brengt.

 

Personal Plan

 

Persoonlijke ontwikkeling écht persoonlijk maken is vaak een hele uitdaging. Het is een continu proces dat vraagt om een gedegen aanpak. In een Personal Plan stel je samen met je coach van Women Development Boutique je eigen programma samen. Na de intake wordt je persoonlijke traject bepaald op basis van je leerdoel, timing en budget. Het programma bestaat in de basis uit een combinatie van coaching en training(en). En wordt indien nodig of gewenst aangevuld met andere activiteiten uit ons aanbod. Door gebruik te maken van onze diversiteit aan kennis en ervaring, kun je veel sneller en effectiever tot inzichten komen en je ontwikkeldoelen bereiken. Wij bewaken en garanderen de kwaliteit en de diversiteit van het programma, zodat je vol vertrouwen op je eigen persoonlijke ontdekkingsreis kunt gaan.

 

Is een Personal Plan iets voor jou? Maak dan een afspraak voor een Intake gesprek.

Data:

De coaching module bestaat uit 5 sessies van 2 uur. De data worden onderling afgestemd. In overleg kan het aantal sessies worden aangepast. 

Locatie:

Achterbos 28-30

Vinkeveen

Kosten:

Non Members 1.950,- excl. BTW

Members 1.750,- excl. BTW

Maak een afspraak middels onderstaand formulier

 
NIEUWSBRIEF