Be the one you are

Ontdek je authentieke zelf met het leiderschapsprogramma, coaching, intervisie, masterclasses en events van Women’s Development Boutique - de ontmoetingsplek voor vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers.

Hoe blijf je trouw aan jezelf en bereik je al jouw doelen?

In ons drukke leven zijn we gewend om veel ballen tegelijkertijd hoog te houden. Hier blijven we vaak gewoon mee doorgaan. Soms is dat goed, maar op andere momenten helpt het ons niet bij het realiseren van wat we écht willen. We hebben misschien de behoefte om:

 • meer te realiseren in ons werk;

 • onze persoonlijke relaties te verbeteren;

 • beter zorg te dragen voor ons lichaam en onze geest;

 • meer zelfvertrouwen en voldoening te ervaren;

 • bewuster bij te dragen aan de uitdagingen van onze tijd;

 • in het algemeen gewoon blijer en gelukkiger te zijn.

Maar HOE krijg je dat voor elkaar?

leading inside out

Vind meer rust, zelfvertrouwen en energie

Het antwoord is simpel - maar het is misschien niet wat je verwacht!

Over het algemeen zijn we als vrouwen erg getalenteerd in het richten van onze aandacht en energie op anderen. Dat kán erg effectief zijn om sterkere relaties te creëren, maar als het simpelweg automatisch gebeurt, werkt het niet altijd in ons voordeel. Paradoxaal genoeg begint de weg naar het behalen van meer duurzame resultaten en duurzame verbinding met anderen, met naar binnen kijken. Dat betekent:

 • meer aandacht besteden aan onszelf;

 • op het diepste niveau onszelf ontdekken, wat we willen en hoe we hiermee om willen en kunnen gaan.

 • leren hoe (oude) onverwerkte emoties ons blokkeren;

 • onderliggende pijn helen;

 • handelen vanuit ons authentieke ik ongeacht de situatie;

 • onszelf, de ander en het grotere geheel vertrouwen.

Benut de kracht van vrouwelijke energie

Women's Development Boutique is opgericht met het doel om effectievere leiders te creëren. Wij geloven dat dit begint bij inclusiviteit. Maar onze benadering van inclusiviteit komt voort uit het unieke inzicht dat we allemaal mannelijke en vrouwelijke energie bevatten, ongeacht met welk geslacht we ons het meest identificeren.

Onze missie is om vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers te helpen hun vrouwelijke energie te herstellen en te eren, om daarmee een effectievere en meer bevredigende benadering van leiderschap te realiseren. We helpen leiders om “tegenstrijdige” eigenschappen als kracht en kwetsbaarheid, daadkracht en afstemming te omarmen, waardoor ze kunnen groeien, bloeien en een geheel nieuw perspectief op hun situatie krijgen.

Het is geen snelle oplossing - het is een proces

Je authentieke zelf ontdekken kost tijd, maar we zijn er voor je bij elke stap. Wij bieden de expertise en begeleiding die je nodig hebt om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken, terwijl je trouw blijft aan je waarden.

We bieden verschillende oplossingen die aansluiten bij jouw beschikbaarheid en behoeften. Je kunt ons (en jezelf!) leren kennen met een korte masterclass of de diepte in duiken met een leiderschapsprogramma. Sluit je daarna aan bij onze intervisiegroepen of boutique events om je ontwikkeling te onderhouden en verdiepen en om betekenisvolle connecties op te bouwen met andere deelnemers.

Ongeacht waar je je in jouw proces bevindt, Women's Development Boutique dient als een ontmoetingsplaats voor vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers - een plek om te ontspannen, op te laden en met een nieuw perspectief te vertrekken.

home3

Onze programma's

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Maak tijd voor jezelf en krijg waardevolle inzichten met dit intensieve programma voor kleine groepen. Gedurende 10 maanden ontdek je hoe je kunt denken en handelen vanuit je authentieke zelf -- op het werk, thuis en daarbuiten. Je leert hoe je met minder inspanning betere resultaten, meer bevredigende relaties en meer geluk kunt ervaren. Elke editie van het programma heeft een maximum van acht deelnemers.

Intervisie

Onderhoud en stimuleer je persoonlijke ontwikkeling en ervaar de magie die ontstaat wanneer je contact maakt met gelijkgestemde vrouwen! Ontdek hoeveel we allemaal gemeen hebben met elkaar, krijg meer zicht op je eigen pad en verdiep de relatie met jezelf. Intervisie is het ideale vervolg op het persoonlijk leiderschapsprogramma, bestaande uit 4 dagdelen verspreid over een jaar.

Masterclasses

Deze inspirerende, en diepgaande sessies over specifieke onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap bieden je nieuwe inzichten en tools. Ontwikkel en verdiep je mindset en de vaardigheden om in steeds meer situaties vanuit je authentieke zelf te handelen. Sluit je bij ons aan en ontdek samen met ons hoe je steeds meer wordt wie je bent.

Persoonlijke coaching

Klaar om te starten met een ontdekkingsreis naar jezelf? Bij persoonlijke coaching draait alles om jou en jouw specifieke behoeften. Krijg de begeleiding en inzichten die je nodig hebt om je unieke uitdagingen aan te gaan, in jouw tempo. Deze één-op-één sessies kunnen dienen als de eerste stap in jouw proces, maar kunnen ook worden gebruikt om te onderhouden of verdiepen wat je in onze andere programma's hebt geleerd.

Boutique events

Ontmoet andere leden van ons groeiende netwerk in een ongedwongen setting met eten, drinken en persoonlijke verhalen. Bij elk boutique event krijg je de kans om een gastspreker te horen, meer te weten te komen over een specifiek onderwerp en in kleinere groepen te reflecteren op je eigen ervaring. Boutique events worden een aantal keer per jaar georganiseerd, en vinden op verschillende locatie plaats.

Ben je op zoek naar een andere benadering van jouw ontwikkeling?

Bij Women’s Development Boutique geloven we niet in een “one-size-fits-all” aanpak. Wij weten dat de krachten, behoeftes en uitdagingen van vrouwen uniek zijn, en geloven dat hun leiderschapsprogramma’s dat óók moeten zijn. Dit zijn enkele van de voordelen die je krijgt als je met ons samenwerkt:

favicon

Vrouwelijke energie

Het is de basis van alles wat we doen! Het maakt niet uit wat je gender is, we hebben allemaal de kwaliteiten van mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Onze programma's helpen je om je vrouwelijke kant te ontdekken en om deze effectief te leren gebruiken om je leiderschapsvaardigheden en persoonlijke leven te verbeteren.

favicon

Boutique aanpak

Wanneer je met ons samenwerkt, heb je toegang tot een zorgvuldig uitgekozen selectie van de meest inspirerende en effectieve visies, methoden en begeleiders op het gebied van bewustzijnsgroei en leiderschapsontwikkeling. Dit alles met een persoonlijke benadering. Dat betekent persoonlijke aandacht, oog voor detail en onverwachte extra’s waardoor je je thuis voelt.

favicon

Inspiratie en verbinding

Bij Women’s Development Boutique word je altijd met open armen ontvangen. Een plek voor zowel inspiratie en praktische inzichten, als emotionele steun en humor. Een plek om los te laten en jezelf te zijn, terwijl je in contact staat met andere vrouwelijke managers en ondernemers.

Marleen Merx

Marketing Lead E-commerce, Jumbo

“Ik heb mezelf echt goed leren kennen bij Women’s Development Boutique. En wat het zo uniek maakte was de sfeer van vertrouwen, openheid en eerlijkheid. Zonder Women’s Development Boutique zou ik niet zijn waar ik nu ben in mijn werk. Ik ben beter in staat om me uit te spreken met behulp van mijn vrouwelijke kracht, en heb geleerd om effectiever te beïnvloeden en samen te werken met anderen, vanuit verbinding."

Met wie we samenwerken

Women’s Development Boutique werkt samen met vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. Dit zijn enkele voorbeelden van bedrijven waar onze deelnemers werkzaam zijn:

logo's

Als je op zoek bent naar soortgelijke leiderschapsprogramma's die in-company gehouden kunnen worden, en die openstaan voor zowel mannen als vrouwen, bezoek dan onze partnerorganisatie; het Center for Inclusive Leadership.

Join us!

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij Women’s Development Boutique.
Neem contact met ons op, deel je verhaal en ontdek hoe we kunnen samenwerken.

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven