WDB Event diversiteit in de boardroom

Boutique Event – Diversiteit in de boardroom

Heel graag nodig ik je uit voor een nieuw intiem Boutique Event op maandagavond 10 juli Een avond om elkaar (weer) te ontmoeten, te delen, te reflecteren en met nieuwe inspiratie en energie weer naar huis te gaan.

Special guest

Onze special guest is Jolanda Lamse – Minderhoud. Jolanda was ruim 12 jaar bestuurlijk actief, waarvan 9 jaar in de Raad van Bestuur. Zij was oa CFO, CRO en COO, maar ze was ook langere periode verantwoordelijk voor Human Capital. Vanuit die rol heeft ze zich ook intensief bezig gehouden met Inclusie en Diversiteit.

Tijdens deze avond gaan we met Jolanda in gesprek over haar ervaringen, haar ontdekkingen en de betekenis ervan. Niet alleen vanuit haar rol, maar juist ook persoonlijk, omdat zij de allereerste vrouw was in de Raad van Bestuur van PWC en daarvoor de allereerste vrouw in de accountantsdirectie van PWC.

Zoals we gewend zijn zullen we zelf ook in kleine groepjes persoonlijke ervaringen delen en reflecteren op een vraag die hiermee verbonden is.

Datum: Maandag 10 juli
Tijd: 18.00 – 21.30 uur
Locatie: VU UMC – Amsterdam
Voor wie: WDB members & Introducees.

Boutique Member Liesbeth Rieter opent deze keer de deuren van haar bijzondere werkplek voor ons. Zij is manager strategie van het Amsterdam UMC en verwelkomt ons graag op de bijzondere Kinderstad locatie van het VUmc.

“Kinderstad locatie VUmc is ooit door externe funding ontstaan om een plek te creëren waar zieke kinderen hun ellende even kunnen vergeten en kinderen met een zieke ouder een zorgeloos moment kunnen doormaken.Het mooie is van deze plek dat de mens centraal staat en weer meer is dan zijn of haar ziek-zijn En dat de rest van de familie en dierbaren daar zo van geniet, dat ze ook een moment van rust & plezier ervaren. Als medewerker van Amsterdam UMC en in mijn geval als manager strategie en eerder ook patiënt & veiligheid is dat wat je hoopt dat patiënten ervaren in hun behandelproces, dat we ze op de eerste plaats blijven zien als mens met behoeften en verlangens die meer omvatten dan hun ziekte in hun leven.

Bij de WDB heb ik een plek gevonden waar ik als hele mens centraal sta: als professional, moeder, geliefde, dochter, zus en dat al deze rollen en vormen er mogen zijn en aandacht verdienen in mijn ontwikkeling. Die benadering spreekt mij enorm aan en probeer ik in mijn leidinggevende rollen ook zelf in te vullen naar mijn medewerkers.

Mijn werkplek met WDB reisgenoten en geïnteresseerden delen is weer een mooi voorbeeld van delen en leren van elkaar in alle diversiteit! Ik verheug me erop iedereen te verwelkomen”

Introducees

Diversiteit in de boardroom en inclusive leadership staan vandaag de dag hoog op de agenda van organisaties. Veel HR directeuren en managers krijgen dit op hun bordje geschoven. Terwijl dit voor de hele organisatie een strategische prioriteit moet zijn. Ben of ken jij iemand die vanuit haar functie hier verantwoordelijkheid voor heeft. Wees dan welkom of neem jouw vriendin / collega mee als Boutique introducee.

Boutique Events zijn er speciaal voor de deelnemers van de Boutique Programma’s om elkaar laagdrempelig te (blijven) ontmoeten en tijd te maken met elkaar voor uitwisseling op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Je bent welkom om een Introducee mee te nemen om zo kennis te maken met WDB. Mocht je een vrouwelijke manager/ondernemer kennen die ook interesse heeft om gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten, te delen en persoonlijk te groeien, dan is ze welkom. Meld haar dan graag ook aan met naam, functie, organisatie en mail adres.

Lijkt het je leuk om gastvrouw te zijn?

Onze Boutique Events worden sinds een paar jaar gehost door Boutique members op hun inspirerende werkplekken en bij hen thuis. Zo zijn we nu bij Liesbeth te gast. Daarmee komen we met onze Boutique Events op bijzondere plekken en raken we geïnspireerd door elkaars werelden. Lijkt het je leuk een keer gastvrouw te zijn en heb je daarvoor een fijne, inspirerende plek tot je beschikking? Of ken je een andere inspirerende plek die heel graag de deuren voor ons opent?

Laat het me dan weten, dan onderzoeken we samen hoe we dat vorm kunnen geven. We staan voor alle ideeën open. Als jij de locatie biedt, regelen wij de rest 😉. Ik ben heel benieuwd en verheug me op wat hieruit kan ontstaan.

Het belooft weer een intieme, gezellige, verdiepende, inspirerende avond te worden. We kijken er naar uit je te verwelkomen!

Ben je erbij?

Liefs,

Annemarie

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet