WDB Web blog (1080 x 1350 px)

Familieopstelling woensdag 19 juli

Op woensdag 19 juli organiseren we van 09.30 tot 17.00 uur een familieopstellingen dag voor Boutique members en introducees.

Familieopstelling kunnen je bevrijden van belemmerende patronen.

Loop je ergens in vast en weet je niet zo goed hoe je er weer beweging in kunt krijgen? Herhalen bepaalde patronen zich in je leven die niet zo effectief zijn?

Zijn er bepaalde gevoelens die maar terug komen, die je niet begrijpt en/of niet kunt plaatsen en/of niet kunt verwerken? Familieopstellingen kunnen je bevrijden van belemmerende patronen. Krijg inzicht in je (familie) relaties en geef een impuls aan een situatie op je werk of privé. Een familieopstelling is een unieke en effectieve werkvorm waarbinnen belastende patronen, die in jouw familie kunnen voorkomen, verrassend goed zichtbaar gemaakt kunnen worden. Omdat de belastende patronen zichtbaar gemaakt kunnen worden in een opstelling, kan de begeleider interventies doen, die ervoor zorgen dat jij je van deze patronen los kunt maken. Deze dag is open voor vrouwen én mannen en je hoeft niet eerder wat bij WDB gedaan te hebben en/of ervaring te hebben met opstellingen.

Datum: woensdag 19 juli
Tijd: 09.30 – 17.00 uur
Locatie: Studio Kalverliefde, Dwarskade 2A, Abcoude
Kosten: €365,– excl btw, inclusief heerlijke lunch van Inks catering, drankjes en snacks.

Mocht je ervaring hebben als representant en als representant mee willen doen, neem dan even contact met me op, dan kunnen we afstemmen of ik nog een plek heb. Mannen met ervaring als representant zijn ook welkom. Als representant doe je alleen een bijdrage in de kosten voor de lunch.

Aanmelden via mail: annemarie@womendevelopmentboutique.nl. We laten je dan zsm weten of we nog een plek hebben.

Wil je meer weten, lees dan nog even dit verhaal op onze website.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

 

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet