LFIO Leiderschap v2

Duurzaam leiderschap is Leading from the inside out

Vind ondersteuning en vervul je purpose bij Women Development Boutique!

? Beste vrouwelijke managers en ondernemers in mijn netwerk, helemaal jezelf zijn, anderen ondersteunen zichzelf te zijn en dat allemaal terwijl je trouw blijft aan jouw purpose en de purpose van je onderneming. Dat is niet makkelijk. Al helemaal niet wanneer je wrijving tegenkomt. En laten we eerlijk zijn: we komen allemaal wrijving tegen. Dat is gelukkig geen geheim meer.

Het ervaren van onmacht, verdriet, angst, eenzaamheid, frustratie is net zo onderdeel van mens zijn als het ervaren van liefde, vertrouwen, veiligheid, plezier. De hoeveelheid en intensiteit ervan verschilt per moment en per persoon. De uitdagingen waar we voor staan vragen om een nieuwe benadering. Niet alleen onze eigen persoonlijke uitdagingen, maar ook de uitdagingen die we als collectief hebben.

We worden uitgenodigd ons leiderschap te ontwikkelen om effectief te zijn. Ook dat is niet nieuw gelukkig. Termen als nieuw leiderschap, vrouwelijk leiderschap, bewust leiderschap, verbindend leiderschap zie je vast vaker voorbij komen. Wij hebben in de afgelopen 7 jaar een speciaal programma ontwikkeld dat jouw persoonlijke groeiproces als mens en leidinggevende ondersteunt. In ons inspirerende, verbindende en diepgaande Boutique Leiderschapsprogramma “Leading form the Inside Out” leer je hoe dat nieuwe, vrouwelijke, bewuste, verbindende, duurzame leiderschap werkt. – Je ontwikkelt een systemische kijk op jezelf en leiderschap – Je maakt een persoonlijke ontdekkings- en ontwikkelingsreis – Je verbindt je diepgaand met 5 andere vrouwen, die net als jij verantwoordelijkheid nemen om de verschillende rollen die ze vervullen bewust in te vullen. Je ontdekt opnieuw wie je bent, wat je wilt en hoe je jezelf (en elkaar) daarin ondersteunt. En hoe je de verschillende rollen die je bekleedt moeitelozer vervult.

Bereid je voor op een transformerende reis. Je zit lekkerder in je vel, je relaties verdiepen zich en je resultaten verbeteren. In oktober starten we met een nieuwe groep. Er zijn maar 6 plekken. Dus wil je zeker zijn van een plekje, laat het ons dan weten. Is het programma te intensief voor je op dit moment, maar heb je wel behoefte aan inzichten, inspiratie en support, kijk dan op onze website voor andere vormen waarin je jezelf en elkaar kunt ontmoeten bij Women Development Boutique.

We kijken er naar uit je te verwelkomen.

Liefs,

Annemarie

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet