WDB BLOG 7 jaar

Women Development Boutique bestaat 7 jaar!

7,5 jaar geleden ronde ik een coach opleiding af. Als laatste oefening werd mij gevraagd een tekening te maken van mijn toekomstdroom. Ik tekende een prachtig huis waar vrouwen elkaar ontmoeten om te te delen en hun zelfbewustzijn en hun leiderschapsbewustzijn te ontwikkelen.

We werden uitgenodigd op onze droom te gaan staan en te voelen welke vraag dat opleverde. “Hoe kom ik hier?”,kwam er in me op.In plaats van erover te praten werden we uitgenodigd om als reflectie-oefening de natuur in te gaan om een antwoord te vinden op onze vraag.

Ik liep het bos in dat grensde aan de opleidingslocatie. Ik pakte een steentje op, ik zocht. Ik betrapte mezelf erop dat ik hard aan het werk was een antwoord te bedenken en er gebeurde natuurlijk niks. Ik legde het steentje terug en besloot niet meer te denken en gewoon te gaan lopen. De lucht was blauw, er dreven een paar kleine wolken voorbij die eruit zagen als plukjes watjes. De takjes op het pad kraakten onder mijn voeten. Ik liep naar de grote bomen aan de rand van het grasveld en mijn oog viel op een klein takje van een grote kastanje boom. Ik voelde en volgde de impuls om het takje af te breken en mee te nemen, maar het takje boog naar alle kanten mee en was onbreekbaar. Het jonge lichtgroene blaadje dat er aan vast zat lachte me zacht en fier overeind toe. Het takje en het blaadje zaten nog net zo stevig en vol leven vast aan de grotere tak.

“Alles wat langzaam groeit kan niet kapot”,

“Alles wat langzaam groeit kan niet kapot”, was de gedachte die me toeviel.
Wow.. het verraste me dat ik een antwoord kreeg.

Ik liet het takje op zijn plek en liep tevreden door. Ik had niet door dat ik in de schaduw van de hoge bomen liep. Totdat de zon, als het uit niets, opeens als een spotlight vol op mij scheen. De rij hoge cypressen, waar ik langs liep, hield zonder dat ik het doorhad op. Ik werd in een keer helemaal verwarmd door de zon.

“Het licht vindt jou wel”, zei een stem in mijn hoofd.

✨✨✨✨✨✨✨

Met een droom, mijn ervaringen, en deze waardevolle inzichten ging ik op pad en schreef ik vandaag precies 7 jaar geleden Women Development Boutique in bij de Kamer van Koophandel.

Door elke dag een stapje te zetten groeit Women Development Boutique langzaam en stevig precies zoals het takje me vertelde. Women Development Boutique wordt gevonden door geweldige vrouwen en professionals, precies zoals de zon en de bomen me vertelden. We worden steeds meer wie we altijd al bedoeld waren te zijn en ik geniet enorm van de reis. Zowel de reis van WDB als die van mezelf en van alle members en andere betrokkenen.

De droom voor Women Development Boutique blijft groeien. En ook nu levert dat vragen op. Maar ook nu krijg ik weer antwoorden die me ondersteunen en richting geven voor de volgende stap. En dat maakt me heel dankbaar en rijk.

Lieve members, partners en vrienden van Women Development Boutique ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen, jullie energie en het samen delen. We vieren 7 magische jaren! Ik verheug me op wat er nog komt.

Liefs,

Annemarie

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet