workshop Leiderschapsprogramma voor vrouwen

Incompany workshop vrouwelijk leiderschap

Onze zorgvuldig ontworpen workshops zijn erop gericht vrouwelijke managers te inspireren en ondersteunen bij het ontdekken, erkennen en ontwikkelen van hun unieke potentieel, en het omgaan met de uitdagingen die daarbij komen kijken. We reiken hen de essentiële sleutels aan om deze uitdagingen te transformeren en ze juist te benutten als waardevolle krachtbronnen. Tijdens onze interactieve workshops, met de thema’s “Het ontwaken van vrouwelijke en mannelijke energie” en “Leading from the Inside Out”, bieden we diepgaande inzichten en praktische tools die hen helpen om hun unieke potentieel te ontsluiten en hun leiderschapsreis te versterken.

Speciaal voor bedrijven hebben we twee workshops gericht op vrouwelijk leiderschap ontwikkeld:

Vrouwelijk leiderschap en het ontwaken van vrouwelijke en mannelijke energie

In onze eerste workshop, “Het Ontwaken van vrouwelijke en mannelijke energie”, verkennen we het concept van vrouwelijke en mannelijke energie als een transformerende lens waardoor we diversiteit en inclusie kunnen begrijpen. We reiken inzichten en tools aan om deze energieën te begrijpen en effectief te benutten in een leiderschapsrol. Vrouwelijke managers leren hoe ze hun unieke kwaliteiten kunnen inzetten en hoe ze een cultuur van diversiteit en inclusie kunnen bevorderen binnen hun teams en organisaties.

Vrouwelijk leiderschap: Leading from the inside out

Onze tweede workshop, “Leading from the Inside Out”, richt zich op het diepgaand ontdekken van ons ware zelf en het bewust worden van de momenten waarop we niet vanuit onze kern kijken, ervaren en handelen. We begeleiden vrouwelijke managers om weer in harmonie te komen met hun authentieke zelf en van daaruit krachtig leiderschap te tonen. Deze workshop biedt praktische technieken en oefeningen die persoonlijke groei en leiderschap op een diep niveau stimuleren.

Onze workshops duren minimaal 3 uur, zodat we voldoende tijd hebben om waardevolle inzichten en interactie te bieden. Omvang van de groep maakt niet uit, de groep mag zowel klein als groot zijn. We begrijpen dat er specifieke behoeften en mogelijkheden vanuit de organisatie zijn, daarom zijn we flexibel in het aanpassen van de workshopduur en aantal deelnemers. Indien gewenst en/of mogelijk kunnen we workshops ontwikkelen die geschikt zijn voor een duur van een halve dag of zelfs een hele dag. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de workshop naadloos aansluit bij de beschikbare tijd en de specifieke doelstellingen van jouw organisatie.

Heb je interesse in één van onze workshops of is onze intervisie een mooie tool voor jouw vrouwelijke leidinggevenden? Neem dan contact op via annemarie@womendevelopmentboutique.nl of vul het contactformulier in.

0 Shares

Annemarie Renes van Asselen

Owner Women development boutique | Leadership development | Awareness growth | Inclusion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet