Een momentje voor jezelf

Boutique Advent

Ook in de gezellige decembermaand is het belangrijk en fijn om af en toe heel even stil te staan. Om adem te halen, te genieten van wat er is, te reflecteren en/of geïnspireerd te raken. Omdat het door de extra drukte deze maand misschien wat lastiger is om te (blijven) doen helpen we je graag een handje met onze Boutique Adventskalender. Hier vind je deze maand iedere dag een oefening, inspiratie, een lekker receptje of bijv een boekentip. Open elke dag een vakje op onze adventskalender voor een speciaal momentje voor jezelf.

Klik in de kalender op vandaag en laat je verrassen!

door-Dag 1
door-Dag 2
door-Dag 3
door-Dag 4
door-Dag 5
door-Dag 6
door-Dag 7
door-Dag 8
door-Dag 9
door-Dag 10
door-Dag 11
door-Dag 12
door-Dag 13
door-Dag 14
door-Dag 15
door-Dag 16
door-Dag 17
door-Dag 18
door-Dag 19
door-Dag 20
door-Dag 21
door-Dag 22
door-Dag 23
door-Dag 24
door-Dag 25
Women development boutique - Annemarie Renes van Asselen m
Onze wens voor jullie

Vrije feestdagen

Het einde van het jaar is weer in zicht, tijd voor reflectie, terugkijken en vooruitkijken. Wat heb je geleerd en waar kan je nog bijschaven. En dan 2023 al weer... Wat biedt het nieuwe jaar jou? Een nieuwe baan? Andere uitdagingen of beter dealen met de uitdaging die je al hebt. Wat 2023 je ook biedt, ik wens je heel veel vrijheid in jezelf zijn. Ook in 2023 sta ik voor jouw zoektocht klaar.

Heel veel liefs,

Annemarie

Stressvrij de feestdagen door

Dat kunnen we je helaas niet beloven, maar met onze adventkalender gunnen we je iedere dag een momentje voor jezelf. Neem even de tijd voor jezelf, dat geeft je misschien net dat beetje lucht in deze drukke dagen. Heb je behoefte aan meer? Kijk dan eens naar ons aanbod voor persoonlijke ontwikkeling

Boutique Advent kalender
footer logo
WDB op Social Media
Contact
Scroll naar boven